Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

YRITYS: Valiomies pukee pikkujouluihin

Verkkolehti Reska.fi:n johtoporras päivitettynä pikkujouluihin. Kaulassa suomalainen Matexin aito silkkinen ascot-huivi, paita Venti, takki Jason. Puvustus: Valiomies Hämeenlinna.

Verkkolehti Reska.fi:n muotitoimitus päivitettynä pikkujouluihin. Kaulassa suomalainen Matexin aito silkkinen ascot-huivi, paita Venti, takki Sankar/Jason. Puvustus: Valiomies Hämeenlinna.

Yksiväristä ja raitaa vähemmän, kukkakuviopaitaa ja 70-luvun henkeä enemmän pikkujouluihin. Valiomiehen kauppias Katri Selin-Nurmi iloitsee ensinnäkin siitä, että tänä vuonna pikkujoulujen vietto näyttää olemaan lisääntymään päin.

? Hankalaan aikaan halutaan piristystä. On hienoa, että pikkujouluja vietetään enemmän nyt kuin muuten viime vuosina.

Pikkujouluja vietetään yhä enemmän niin sanotuissa rennommissa paikoissa ja pukeutuminenkin heijastelee tätä: Smart casualia tai casualia.

? Farkut käyvät molempiin pukeutumiskoodeihin. Niissä tyyli on siistiytynyt, eli kivipestyt mallit ovat jääneet taustalle ja mallit ovat kapeita, jopa pilliä, Selin-Nurmi opastaa.

Hän kertoo, että isojakin pikkujoulutilaisuuksia vietetään nykyään smart casual -hengessä.

? Silloin asuna voi olla pukukin, mutta vähintään irtotakki ja kauluspaita. Jos paitaan haluaa astetta fiinimpää eikä retrokuviota, voi ottaa yksivärisen paidan, johon on haettu eloa esimerkiksi kauluksen kuvioinneilla.

Casual-tyylissä paitana voi olla vaikka poolo tai t-paita.

Juha Reinikainen

Pikkujoulujen paitamuotia vuosimallia 2015. Jos kukkakuvio ei tunnu omalta, voi valita yksivärisen, kaulusvärein elävöitetyn paidan.

Pikkujoulujen paitamuotia vuosimallia 2015. Jos kukkakuvio ei tunnu omalta, voi valita yksivärisen, kaulusvärein elävöitetyn paidan.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.