Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

Käyttöehdot

RESKA.FI -VERKKOLEHDEN KÄYTTÖEHDOT: 

Yleistä

Käyttöehdot on tarkoitettu verkkolehti Reska.fi-palvelun (myöhemmin “Palvelu”) selaajille tai sisällöntuotantoon kirjoituksilla tai kuvilla osallistuville käyttäjille (myöhemmin “Asiakas”).

Reska.fi-palvelun Asiakkaille kuuluu mahdollisuus maksutta ja rekistöitymättä selata verkkolehden sivuja, uutisia ja blogipalstoja.

Lisäys 22.1.2024: Reska.fi muuttuu 1.2.2024 alkaen satunnaisesti päivitettäväksi kotiseutu- ja lifestyle-julkaisuksi jolla ei ole säännöllistä henkilöresurssia viestintälaissa mainittujen tiedotusvälineen velvoitteiden kuten viranomaistiedotteiden julkaisun hoitamiseksi.

Osallistuminen omilla kirjoituksilla Reska.fi -sivuilla käytäviin keskusteluihin ja blogien kommentointi edellyttävät tunnistautumista Facebook- tai Twitter-tunnuksilla. Ilman tunnistautumista jätetyt kommentit tarkastetaan Reska.fi-verkkolehden ylläpidossa ennen julkaisua. Facebook- tai Twitter-tilin avulla tunnistautuminen on hyvin suositeltavaa.

Reska.fi -palvelun kustantajalla Hattula Media Oy:llä on oikeus muuttaa Palvelun käyttöehtoja.

Tekijänoikeudet

Reska.fi-palvelun sisällön suhteen noudatetaan tekijänoikeuslakia ja immateriaalioikeutta koskevia lakeja. Kaikki Palvelun oikeudet ovat Reska.fi-palveluntarjoajalla, mukaan lukien tekijänoikeudet. Reska.fi-verkkojulkaisuun ja sen Facebook-sivuille kirjoitettuja kommentteja voidaan käyttää myös Reska.fi -printtijulkaisussa. Blogeihin kirjoittavat Asiakkaat omistavat tekijänoikeudet julkaisemaansa blogikirjoitukseen, mutta antavat Hattula Medialle oikeuden käyttää blogikirjoituksia osittain tai kokonaan sen kaikessa julkaisutoiminnassa. Asiakkaalla on sovittaessa oikeus julkaista Palveluun kirjoittamansa blogikirjoitus muussa verkkoblogissa ilman Hattula Median lupaa.

Blogikirjoituksiin liittyvien kuvien tekijänoikeudet ovat Asiakkaalla, joka vastaa siitä, että hänellä on niiden käyttöön ja julkaisuun kaikki oikeudet.

Käyttäjätunnukset ja salasanat

Käyttäjätunnuksen ja/tai salasanan saanut Asiakas on vastuussa kaikesta tunnuksillaan tapahtuneesta palvelun käyttämisestä. Asiakas vastaa siitä, ettei salasana tule kolmannen osapuolen tietoon. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan palveluntarjoajalle välittömästi, mikäli epäilee salasanansa kadonneen.

Rekisteröityminen ja henkilötiedot

Henkilötietojan käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia. Hattula Media Oy ei kerää henkilötietolaissa mainittuja arkaluontoisia henkilötietoja. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä palveluntarjoajan Asiakkaan sähköpostiosoitteeseen lähettämästä uutiskirjeestä. Uutiskeskustelussa ja blogikommenteissa julkaistaan Asiakkaan antama nimi tai nimimerkki. Hattula Media Oy voi poistaa kirjoitusoikeudet, jos kirjoittelu on loukkaavaa tai muuten asiatonta.

Mainokset

Ilmoittaja vastaa siitä, ettei hänen käyttämänsä materiaali ole loukkaavaa tai muuten lainvastaista eikä loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia. Ilmoittaja on korvausvelvollinen mainontansa aiheuttamasta vahingosta P3 Medialle sekä kolmannelle osapuolelle. Hattula Media Oy:n vastuu rajoittuu mainoksen korjaamiseen tai poistamiseen.

Muut ehdot 

Hattula Media Oy:llä on oikeus siirtää tämä sopimus konsernin sisällä toiselle yhtiölle tai myytäessä liiketoiminta uudelle ostajalle.

Käyttöehdot päivitetty viimeksi 22.1.2024