Maanantai 11.12.2023
Nimipäivät: Tatu, Taneli, Daniel

Tuuli:
 

Suiston pikkujouluissa esiintyy Sima

simaErittäin tanssittavan bilefunkin voimin nerouden ja korniuden rajamailla taiteileva Sima on turkulaisen tuottajakaksikon bändi, jonka itseluottamuksen mittaamiseen varten tarvitaan aivan uusia asteikkoja.

Siman ura lähti nousukiitoon yhden biisin ja sitä seuranneen hittipotentiaalia pursuavan levyn julkaisun myötä. Debyytti “Tanssilattialla” on päässyt voimasoittoon niin kotibileisiin, klubeille kuin YLEX:n soittolistallekin.

Tämä kuusihenkinen nuorten miesten tyylikäs kokoonpano nähdäänkin nyt sopivasti Suistolla tulevana lauantaina vuoden ensimmäisissä pikkujouluissa, jotka polkaistaan käyntiin hämeenlinnalaisvoimin. Peter Westersundin setti on hunajainen sekoitus omaa ja lainattua, nyt tyylikkäästi unplugged. Illan bilemusiikit valitsee Suiston Kristian aka Dj Laitoshoitaja.

Sima esiintyy myös lyhyen akustisesti Goodmanissa Hämeenlinnan Carlingsissa noin kello 16.30. Carlingsin tilaisuus on ikärajaton ja sinne on vapaa pääsy. Suistoklubilla bileet alkavat kello 22 ja tilaisuus on maksullinen. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.