Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
13°C
Tuuli: 4 m/s WSW
 

Vanajanlinna marssittaa maailmanmestarit sparraajiksi

Vanajanlinna Group on käynnistänyt yrityksille suunnatun Sportness-palvelun, jonka motivaattoreina toimivat muun muassa Virpi Sarasvuo, Jarmo Riski, Minna Tervamäki, Jani Lakanen, Jutta Gustafsberg, Petri Keskitalo, Antti Hagqvist sekä Marja Putkisto.

Koossa on siis joukko moninkertaisia maailmanmestareita sekä hyvinvoinnin ja valmentamisen huippuosaajia, joiden tehtävä on ohjata innostumaan oman hyvinvoinnin kehittämisestä.

? Hyvinvointi on ollut jo pitkään vahva teema, josta asiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita. Pureuduimme aiheeseen huolella ja kehitimme täysin uudenlaisen palvelun, joka on suunnattu erityisesti yrityksille ja yritysjohtajille. Sportness on tuonut iskukykyä ja uutta intoa myös omaan liiketoimintaamme, linjaa Vanajanlinna Groupin toimitusjohtaja Pekka Vihma.

Valmennushenkisessä Sportnessissa pureudutaan kestävän ja tuloksellisen bisneksen kulmakiviin. Siihen liittyy keskeisesti henkilökohtainen hyvinvointi, iskukyky ja motivointi.

? Sportness huomioi kaikki hyvinvoinnin osa-alueet ja tarjoilee ne uusilla innostavilla tavoilla, kertoo Sportness Manager Anu Helin.

Sportness-palveluja tarjotaan aluksi Vanajanlinnassa ja Tahko Spa Hotelsissa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.