Lauantai 23.09.2023
Nimipäivät: Mielikki, Miisa, Minja

Tuuli:
 

ReskaKoti: Valaistus on tärkeä osa sisustusta

Valaistus on tärkeä osa sisustusta ja valaistuksen voi jopa ottaa sisustuksen lähtökohdaksi. Näin sanoo perinteikkään hämeenlinnalaisen Sisustustalo J. Lehmuston yrittäjä Jussi Lehmusto.

? Otimme juuri valikoimiin uuden kotimaisen Himmee-malliston valaisimia. Kotimaisuus on edelleen kova sana ja onneksi hyviä kotimaisia tekijöitä yhä löytyy, Lehmusto jatkaa.

Etualalla näkyvät Himmee-valaisimet ovat yksi todiste Sisustustalo J. Lehmuston kotimaista suosivasta linjasta.

Etualalla näkyvä Himmee-valaisin on yksi todiste Sisustustalo J. Lehmuston kotimaista suosivasta linjasta.

Sisustustalo J. Lehmuston tuotevalikoiman kivijalkana on kuusi?seitsemän tärkeintä toimittajaa, joista kaikki ovat kotimaisia. Mahdollisia uusiakin tuotteiden toimittajia seurataan koko ajan.

? Kotimaisissa tuotteissa on se hyvä puoli, että voi olla varma mitä niiden sisässä on. Asiakas myös saa mahdollisimman paljon tietoa tekijöistä ja tuotteesta. Suomalaisten pitäisi arvostaa ja tukea suomalaista työtä, ainoastaan sillä tuotanto pysyy Suomessa.

Lehmustolla vuodenkierto kaupanteossa on nykyään melko tasaista siinä missä kesä ja joulu ennen aiheuttivat suurempia ostospiikkejä. Vertailukohtaa on ehtinyt kertyä, sillä Jussin isän Erkki Lehmuston perustama sisustusliike on toiminut samalla liikepaikalla Hämeenlinnan keskustassa 35 vuotta. Palveluun perustuva konsepti on kantanut 1970-luvun lopulta 2010-luvulle.

? Toimitamme tavarat asiakkaalle kotiin asti tarvittaessa koottuna ja teemme kaikkemme, että huonekalujen hankinta olisi kokonaisuutena mielekäs prosessi. Toiminta perustuu kanta-asiakkaisiin eli teemme kaikkemme, että asiakas tulisi uudestaan ovestamme, Jussi Lehmusto sanoo.

Tähän tavoitteeseen liike pyrkii työllistämällä tällä hetkellä viisi kokoaikaista ja yhden osa-aikaisen työntekijän. Kiinnostus sisustukseen on peruslähtökohta ja sen päälle työntekijältä tarvitaan vielä palveluasennetta ja ulospäin suuntautuneisuutta.

? Räätälöintiä tämä työ oikeastaan on. Jos asiakas haluaa juuri haluamansa kaltaisen sohvan, hän voi tuoda meille vaikka kankaan, josta sohva teetetään, Jussi Lehmusto lupaa.

 Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.