Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Terästukkuri Damstahl sijoittuu Innosteeliin

Ruostumattomaan teräkseen erikoistunut jakelija ja tukkukauppa Damstahl Oy on tehnyt sopimuksen sijoittumisesta Hämeenlinnaan. Sen tavoitteena on kasvaa Suomen merkittävimmäksi ruostumattomien terästen tukkuriksi.

Maailmanlaajuiseen saksalaiseen NEUMO-Ehrenberg Groupiin kuuluva tanskalainen Damstahl avaa Hämeenlinnaan Suomen myyntikonttorin ja varaston. Yritys perustelee valintaansa sillä, että Hämeenlinnan sijainti on keskellä suomalaista kevyttä konepajateollisuutta, joka tulee olemaan sen merkittävin asiakaskunta.

? Tavoitteemme on olla Suomen merkittävin ruostumattomien terästen tukkuri viiden vuoden kuluessa, sanoo Damstahlin konsernijohtaja Mikael Sthaalros.

Kaupungin sijainti Helsinki?Tampere ja Lahti?Turku -teiden risteyksessä on ideaali. Moreenista löytyivät tilat, jotka vastaavat sekä käytännössä että visuaalisesti suuren eurooppalaisen yhtiön vaatimuksia. Moreeniin tuloa tukee myös se, että Hämeenlinnasta löytyy teräsalan osaamiskeskittymä ja alan tutkimusta; Hämeenlinnan Korkeakoulukeskuksessa on teräsrakentamisen keskus. Lisäksi kaupungista löytyy muutakin korkeatasoista metalliosaamista.

Linnan Kehityksessä tehtiin hartiavoimin töitä, jotta Damstahlille löydettiin tarkoituksenmukaiset tilat. Sopivat tilat sekä myyntikonttorille että varastolle löytyivät lopulta Innosteel-rakennuksesta, johon saadaan Pohjoismaiden laajin, yli 5 500 tuotteen valikoima.

? Linnan Kehitys on palvellut yritystä hyvin ja etsinyt meille parhaan mahdollisen ratkaisun, joka mahdollistaa yrityksen kasvun ja kehittymisen Suomessa, sanoo Damstahl Finlandin toimitusjohtaja Christer Grankvist.

? Damstahlin sijoittuminen juuri Hämeenlinnaan kertoo, että kasvukäytävän keskipisteessä toimimisella on paljon merkitystä tuotteiden ja palveluiden suhteen, toteaa Linnan Kehityksen sijoittumispalveluiden johtaja Ari Räsänen. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.