Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Suomen suurin golfkauppa tulossa Satulinnaan

Golf ja golfkauppa ovat saamassa melkoisen piristysruiskeen, jos Reijo Riihimäen suunnitelmat toteutuvat. Kuva: Arkisto / Juha Reinikainen.

Hattula Golfin kesällä julkisuuteen tulleet laajennusaikeet ovat toteutumassa.

Reska.fi:n haastatteleman yrittäjä Reijo ?Retsi? Riihimäen mukaan suunnitelmat par 3 -kentän suhteen olivat tuolloin kesäkuussa edenneet jo keskusteluihin maanomistajien kanssa.

Hattulan tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 26.9. esittää Satulinnan lähistöltä noin 9 hehtaarin maa-alueen vuokraamista 30 vuodeksi Riihimäen yhtiölle. Lautakunnasta asia menee vielä kunnanhallituksen ja -valtuuston hyväksyttäväksi.

Riihimäki on aikeissa ostaa myös Satulinnan rakennuksen jonne hän aikoo perustaa jättimäisen golfmyymäälän. Myös Hattula Golfin toimisto ja muut palvelut muuttaisivat nykyiseen tanssikiinteistöön. Kiinteistöön ollaan aikeissa avata myös kuntosali.

Kentän laajennuksen on määrä aueta vuonna 2019 ja Suomen suurimmaksi aiotun Satulinnan golf-mammuttimyymälän jo ensi vuonna. Citymarketin tiloissa Tiiriössä nyt toimiva GoGolf Outlet palvelee vuoden 2018 tammikuun lopulle.

Muutosten myötä Hattula Golfin nykyisestä klubiravintola Pehtoorista tulisi tilausravintola.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hattulan lähilehti Hattulaan.fi.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.