Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Special Partners rakentaa unelmat valmiiksi

Kodin tai sen sisustuksen toteuttajan vastuulle asetetaan nykyisin paljon odotuksia. Pientalorakentaminen on viime vuosina ollut vähenemään päin, mutta toteutettavien kohteiden suhteen rimaa on kohottamassa asumisen trendien voimakas nousu valtajulkisuuteen.

Tommi ja Kristiina Kujamäen yritys Special Partners pystyy huolehtimaan urakan suunnittelusta toteutukseen.

Tommi ja Kristiina Kujamäen yritys Special Partners pystyy huolehtimaan urakan suunnittelusta toteutukseen.

? Asiakkaat ovat selvästi tulleet tietoisemmiksi vaihtoehdoista ja ovat myös vaativampia kuin vaikka viitisen vuotta sitten. Se onkin hyvä asia, että tietää mitä haluaa, sanoo Janakkalan Tervakoskella kotipaikkaansa pitävän Special Partnersin yrittäjä Tommi Kujamäki.

Special Partnersin toimintamallissa asiakas saa rakennus- tai saneerausprojektiinsa saman katon alta sekä suunnittelun että toiveidensa mukaisesti etenevän toteutuksen. Yhteistyöverkostosta löytyy tarvittaessa kumppanit arkkitehtitoimistosta sisustussuunnittelijaan ja kaikkeen siltä väliltä.

? Korjaamme vanhaa ja rakennamme uutta. Ja kotimaisin työntekijöin, niin kauan kuin maksamme verommekin Suomeen, Tommi Kujamäki sanoo.

Yrityksen markkinoinnista vastaavan Kristiina Kujamäen mukaan usein kuultu palaute on, että Special Partnersin töitä ei jälkikäteen tarvitse paikkailla. Samoin kiitosta on tullut työmaiden siisteydestä.

? Yksi valttimme on luotettavat timpurit, Kristiina Kujamäki sanoo.

Uudisrakentamisessa Special Partners ei edusta mitään tiettyjä talopaketteja.

? Rakennamme joko pitkästä puusta tai myös valmiista paketista, jos asiakas on mieleisensä löytänyt, Tommi Kujamäki kertoo.

Talonrakentamisen lisäksi Special Partners suunnittelee ja toteuttaa tarvittaessa myös piha-alueet. Kun uudisrakentaminen on toistaiseksi vähäisempää, työkohteina on Kujamäkien mukaan nykyisin entistä enemmän esimerkiksi vapaa-ajan asuntojen modernisointeja pysyviksi asumuksiksi tai kerrostaloasuntojen saneerauksia.

? Kyse ei tarvitse olla koko talon saneeraamisesta, vaan teemme pienempiäkin remontteja. Kaikesta on kokemusta, aina urheilukentistä grillikota-alueisiin, Kristiina Kujamäki naurahtaa.

Onpa kyse rakennuksen tai sen osan saneeraamisesta tai uudisrakentamisesta, on suunnittelun ja toteutuksen pitäminen samoissa käsissä etu. Rakennusprojekteissa usein esiintyvät yllätykset ja pettymykset pystytään minimoimaan, sillä Special Partnersin tapoihin kuuluu käydä läpi asiakkaalle esitettävät ratkaisut etukäteen työmaalla.

Toimintatapaa voisi kuvailla kokemuksen jalostamaksi kyvyksi jalostaa toisten unelmat käytännöllisiksi ratkaisuiksi. Kun projektissa ei edetä yrityksen ja erehdyksen kautta, näennäisesti kustannuksia nostava yksilöllinen suunnittelu voikin siis loppujen lopuksi olla säästöksi.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.