Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Lätkää ja lumikenkää Ystävänpäivänä

Petäys tempaisee lauantaina 14.2. ystävänpäivätapahtumalla jonka aikana vierailla on mahdollisuus pelata tossulätkää HPK:n liigapelaajien kanssa. Petäyksen kumppani Fenix Ohjelmapalvelut puolestaan järjestää mahdollisuuden esimerkiksi lumikenkäilyyn ja retkiluisteluun.

Myyntipäällikkö Anna Huhtapelto (vas.) ja hotellinjohtaja Sanna Grön kannustavat vierailulle  Petäykseen.

Myyntipäällikkö Anna Huhtapelto (vas.) ja hotellinjohtaja Sanna Grön kannustavat vierailulle Petäykseen.

Myös lähialueen väelle suunnatut tempaukset sopivat hyvin alkuvuoteen, jolloin ei vielä eletä kokousmatkailun sesonkiaikaa. Petäys on viime vuosina laittanut uuteen kuosiin koko myynti- ja markkinointistrategiansa ja esimerkiksi messuilla on alettu käydä säännöllisesti. Aktiivisuus näyttää kantavan hedelmää.

? Tammi-helmikuun osalta näyttää hyvältä ja myynnissä on nytkin kiitettävän kiireistä, iloitsee myyntipäällikkö Anna Huhtapelto.

? Esimerkiksi Tampereen minimessutapahtumassa ihmiset tulivat jopa varta vasten etsimään Petäyksen osastoa. Käytännössä kaikki osastollamme käyneet osasivat myös sijoittaa meidät kohtuullisen hyvin kartalle, täydentää hotellinjohtaja Sanna Grön.

Ystävänpäivänä Petäyksessä on tarjolla myös luonnonjääcurlingia ja potkukelkkailua. Talvisista oloista voi halutessaan poiketa lounasbuffetiin tai tapahtumaa varten avattavaan rantaravintolaan. Mikäli se ei vielä sulata, myös Petäyksen rantasauna on avoinna. Ystävänpäivän iltabileissä puolestaan soittaa Linnan Herrat -yhtye.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.