Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

ReskaKoti: Noblessalle jokainen keittiö on uniikki keittiö

Hämeenlinnan Sibeliuksenkadulle syksyllä sisustusliikkeen avanneet Anja ja Juha Säe ovat sisustusalan pitkäaikaisia ammattilaisia. Noblessa-keittiöitä edustava aviopari on tehnyt liiketilasta juuri haluamansa näköisen.

Juha ja Anja Säe luottavat ennalta hyviksi tietämiinsä tuotteisiin.

Juha ja Anja Säe luottavat ennalta hyviksi tietämiinsä tuotteisiin.

? Hämeenlinna on kasvava paikkakunta ja saimme hyvän liiketilan. Tilojen täytyy olla sopivan kokoiset, yrittäjäpariskunta toteaa.

Vaikka kaikki liiketilan neliöt eivät vielä edes ole hyötykäytössä, on mallikeittiöitä näytillä useampia. Pääosassa ovat Noblessa-keittiökalusteet, johon Anja ja Juha ovat tottuneet luottamaan.

? Olemme myyneet useampia merkkejä, mutta aikaisempi kokemus merkistä vakuutti joten valintamme oli helppo, Noblessa! Haluamme myydä laadukasta ja kun toimittaja on luotettava ja täsmällinen, ei tule reklamaatioita. Se on kaikkien etu, Anja Säe toteaa.

Noblessa on Euroopan suurin keittiönvalmistaja jonka kahdelta tehtaalta lähtee joka päivä maailmalle 2600 keittiötä.

? Saksalainen on tarkka laadusta ja se onkin viety huippuunsa, Anja Säe tietää.

Noblessan kalusteet mitoitetaan ergonomisesti oikein käyttäjien pituuksien mukaan.

Noblessan kalusteet mitoitetaan ergonomisesti oikein käyttäjien pituuksien mukaan.

Onko Noblessa sitten sisustusliike vai keittiökalusteiden toimittaja?

? Teemme myös huoneistoremontteja eli meidän kautta saa myös liukuovikaapistot, kylpyhuonekalusteet, remontissa tarvittavat materiaalit sekä sähkö- ja putkityöt.

Keittiöremontti tai uudiskohteen keittiön suunnittelu alkaa yhteisellä suunnittelulla asiakkaan kanssa.

? Kartoitamme asiakkaan kanssa yhdessä toiveet ja etsimme toimivimmat ratkaisut. Jokainen keittiö on uniikki.

Yksilöllisyys puolestaan ei tarkoita vain mahdollisuuksia hyödyntää viimeisimpiä innovaatioita tai trendejä vaan esimerkiksi sitä, että Noblessan kalusteet mitoitetaan ergonomisesti oikein käyttäjien pituuksien mukaan.

? Toimitamme kalusteet täysin tehdaskasattuina joka takaa runkojen millintarkan mitoituksen asennuksiin. Kauttamme saa siis avaimet käteen ?asennuspalvelun tai halutessaan asiakas voi asentaa myös itse.

Suunnittelussa Noblessa pystyy tarjoamaan kalusteiden yksityiskohtiin asti ulottuvan, arkkitehtitoimistotasoisen 3D-mallinnuksen. Yrityksellä on omat kalusteasentajat.

? Olemme tunteneet asentajamme vuosikausia. Tuotteen täytyy olla huippuhyvä ja asentaja on laadun takaamisen kannalta äärimmäisen tärkeä. Meillä on myös kaikki säädökset tuntevat yhteistyökumppanit sähkö- ja putkitöihin.

Vaikka uudisrakentaminen on jo pitkään ollut alamaissa, loppunut se ei ole.

? Positiivisesti on käynyt uudisrakentajiakin, Anja Säe kiittelee.

Säet ovat itsenäisiä maahantuojia, eli pystyvät ottamaan valikoimiinsa myös muita kuin Noblessan tuotteita, esimerkiksi Kirenan liukuovikaapistot ja kylpyhuonekalusteet sekä erittäin nopealla toimitusajalla CasaGranden itsekoottavat kotimaiset keittiöt. Keittiöihin saksalaismerkki pystyy toimittamaan laadukkaat kalusteet kattavasti, mutta monesti hyvin toteutettu keittiöremontti poikii jatkotöitä myös muualle asuntoon.

Komposiittiallas antaa sekä ulkonäkö- että materiaalivaihtoehdon keittiösisustukseen.

Komposiittiallas antaa sekä ulkonäkö- että materiaalivaihtoehdon keittiösisustukseen.

? Remonteissa lähdetään monesti liikkeelle keittiöstä ja huomataan, että samalla voidaan kunnostaa esimerkiksi komerot ja kylpyhuoneen kalusteet. Yritämme suunnitella mahdollisimman toimivia ja asiakasta miellyttäviä ratkaisuja. Asiakasta on kuunneltava ja muistutettava, että tyhmiä kysymyksiä ei ole, on vain epäselviä asioita.

Sisustusratkaisut ovat menneet takavuosikymmenistä niin paljon eteenpäin, että monesti etenkin ne asiakkaat, jotka ovat suunnitelleet remonttia viimeksi useita vuosia sitten, yllättyvät iloisesti mitä kaikkea uutuuksia on tarjolla.

? Moni ei osaa kuvitellakaan miten sisustuksen voi toteuttaa nykyään, jos on viimeksi 20?30 vuotta sitten tehnyt remonttia. Valaistus on yksi tärkeä osa sisustusta ja leditekniikka mahdollistaa nykyään paljon, Juha Säe sanoo.

Valaistuksen eri sävyvaihtoehdoilla voi saada myös taustakuvalaminaattien sävyt muuttumaan.

Valaistuksen eri sävyvaihtoehdoilla voi saada myös taustakuvalaminaattien sävyt muuttumaan.

Noblessan mallikeittiöissä on tästä erinomaisia esimerkkejä, kuten helposti eri sävyihin säädettävissä oleva valaistus. Parhaimmillaan tämä yhdistyy nyt suosiossa oleviin akryyli- tai taustakuvalaminaatteihin, joiden kuvat myös elävät valaistuksen muuttumisen mukana.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.