Keskiviikko 24.04.2024
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti

Tuuli:
 

Rento Design muutti Tavastilaan

Kierrätysmuotia ja -sisustusta myyvä Rento Design muutti tammikuussa uusiin tiloihin Kauppakeskus Tavastilaan. Liikkeen valikoimissa pysyy edelleen kierrätetyistä lehdistä käsityönä valmistetut Read it ?n? wear it -laukut ja pussukat sekä rouhea industrial-tyyli ja kierrätystuotteet huonekaluissa ja sisustuksessa.

Ulla Harju ja sarjakuvin päällystetty pihakeinu. Rento Designin valikoimista löytyy erilaisia kierrätystuotteita.

Ulla Harju ja sarjakuvin päällystetty pihakeinu. Rento Designin valikoimista löytyi erilaisia kierrätystuotteita jo edellisissä liiketiloissa.

? Olemme erittäin iloisia siitä, että Tavastilassa on aktiivinen yrittäjäyhteisö ja on mukava olla mukana suunnittelemassa erilaisia tapahtumia yhdessä muiden yrittäjien kanssa, yrittäjä Ulla Harju kertoo.

? Toivomme, että paikallisia yrityksiä nostettaisiin enemmän esille ja että hämeenlinnalaiset löytäisivät tiensä myös erikoisliikkeisiin, Ulla Harju toteaa.

Uuden liiketilan rinnalla Rento Design pyörittää edelleen myös verkkokauppaa. Lisäksi tänä vuonna yritys  keskittyy enemmän yritysmyyntiin liikelahjapuolella.

? Meillä on tuote, jota ei saa muualta, voimme tehdä liikelahjat yrityksen vanhoista, vaikkapa roskikseen menevistä esitteistä. Näillä tuotteilla on tarina ja samalla ne tukevat kestävää kehitystä. (Reska.fi)

Rento Design muutti osaksi Tavastilan aktiivista yrittäjäyhteisöä.

Rento Design muutti osaksi Tavastilan aktiivista yrittäjäyhteisöä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.