Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

AC/DC:n Rock or Bust vetämässä Kantolaan jättiyleisön

Hämeenlinnan uuden Kantolan tapahtumapuiston ensimmäisestä megakonsertista on tulossa kesän suurin rock-tapahtuma. Keskiviikkona 22. heinäkuuta järjestettävään AC/DC:n konserttiin on myyty jo yli 40 000 lippua, ja liput liikkuvat nopeasti. Kantolaan odotetaan 50 000 -päistä yleisöä, mikä tekee tapahtumasta kesän suurimman yksittäisen rokkijuhlan.

-Lipunmyyntitilastomme kertovat, että AC/DC:n konserttiin on tulossa väkeä hyvin tasaisesti eri puolilta Suomea, mikä kertoo paitsi artistin laajasta vetovoimasta, myös uuden tapahtumapaikan erinomaisesta sijainnista keskellä kesä-Suomea. Myös ulkomailta konsertti on herättänyt kiinnostusta ja tapahtuman lipunmyynti avataankin myös Viroon tulevalla viikolla, kertoo Live Nation Finlandin pääpromoottori Scott Lavender.

Kevään aikana kerrotaan vielä lisää tapahtumapaikasta ja konserttipäivän muusta ohjelmasta. AC/DC:n konsertti on osa yhtyeen Rock or Bust -kiertuetta, joka ulottuu Hämeenlinnan lisäksi lukuisiin Euroopan suuriin kaupunkeihin.

Yhtyeen tuore albumi ?Rock or Bust? nousi loppuvuodesta  useiden muiden maiden lisäksi Suomessakin listaykköseksi ja myi saman tien platinaa. Yhtye tekee reilun viikon päästä ensimmäisen tv-esiintymisensä Yhdysvalloissa yli 14 vuoteen Grammy Awardsissa.

 Tänä keväänä  valmistuva tapahtumapuisto on 9,5 hehtaarin vehreä puistoalue Vanajaveden rannalla ja se tarjoaa viihtyisät puitteet tapahtumille lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella vain tunnin ajomatkan päästä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta. Puiston suunnittelussa on huomioitu kaikki nykyajan vaatimukset ja siellä pystytään toteuttamaan eri tyyppisiä tilaisuuksia aina 50 000 hengen konsertteihin asti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.