Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

RAFLAT: Myllytupa ruokkii lounas- ja juhlaväen

Kantolan Myllytuvan yrittäjäkaksikolla riittää entistä enemmän puuhaa sekä lounasasiakkaiden että catering-asiakkaiden ruokkimisessa.

Vesa-Pekka Tauru ja paku. Myllytuvan catering-palvelun kysytty tuote on yksinkertainen: asiakas saa juhlapaikalle ruuat ja astiat ja hoitaa itse tarjoilun.

Vesa-Pekka Tauru ja paku. Myllytuvan catering-palvelun kysytty tuote on yksinkertainen: asiakas saa juhlapaikalle ruuat ja astiat ja hoitaa itse tarjoilun.

? Lounasasiakkaiden määrä pomppasi kesän jälkeen lähemmäksi kahta sataa per päivä, Vesa-Pekka Tauru ja Risto Kasurinen sanovat.

? Nyt olisikin tarve reippaalle keittiöapulaiselle, kaksikko vinkkaa.

Kantolan alueelle on sijoittunut kymmeniä yrityksiä ja määrä vaikuttaa olevan edelleen kasvussa. Hyvät pysäköintimahdollisuudet suosivat paikallisia lounasravintoloita. Myllytuvalla riittää töitä myös lounasajan ulkopuolella. Juhlapalvelun konsepti on räätälöitävissä moneen lähtöön.

? Monet asiakkaat haluavat hoitaa tarjoilun ja kattauksen itse, ja meille se sopii oikein hyvin. Silloin maksetaan vain sovitusta tarjoilusta ja astioista. Opastus tulee kaupanpäälle.

? Nyt tilauskirjaan on alkanut tulla pikkujoulumerkintöjä. Mukaan ehtii vielä.

Myllytuvan lounasasiakkaista monet tekevät fyysistä työtä. Silti salaattipöydän ääressä käy aina kuhina.

? Päätimme keväällä lisätä salaattipöytään tuotteita oikein kunnolla. Siitä saakin koko päivän vihannesannoksen kerralla.

Mutta lihastakaan ei tingitä. Savustuspönttö pöhisee tuon tuosta.

? Savustettua härkää oli viimeksi. Haluamme laittaa välillä jotain ekstraa ja maittaahan se, Tauru myhäilee ja sanoo palautteen näkyvän siinä, että asiakkaat tulevat uudelleen ja uudelleen.

Ilkka Peltoniemi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.