Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Oma lakiasiaintoimisto on yrittäjän toteutunut unelma

Jenna Järnstedt.

Hämeenlinnan keskustaan oman lakitoimiston avannut hattulalainen Jenna Järnstedt työskenteli aiemmin muun muassa asianajajana helsinkiläisessä asianajotoimistossa ja IT-alalla, viimeisimpänä lakiasiainjohtajana suomalaisessa pörssiyhtiössä. Koko ajan kuitenkin taustalla kyti ajatus oman yrityksen perustamisesta.

? Etenkin yhtiölakimiehenä ostin paljon asianajopalveluita ja minulle kirkastui ajatus siitä, miten niitä kannattaisi tarjota. Tavoitteeni on, että toimistostani saa laadukkaita oikeudellisia palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Sekä yksityishenkilöillä että yrityksillä kynnys ottaa yhteyttä lakimieheen on usein korkea. Pyrin siihen, että minuun olisi helppo ottaa yhteyttä, Järnstedt kertoo.

Oikeudelliset asiat luikertelevat nykyään monelle elämänalueelle.

? Yrityksille hyvin laaditut sopimukset ovat keskeinen osa liiketoimintaa. Ne säästävät myös yrittäjän aikaa ja luovat ammattimaisen kuvan toiminnasta. Yksityishenkilöille hyvin laaditut perheen asiakirjat ja jämäkästi hoidetut orastavat riidat tuovat mielenrauhan. Usein jo yhteydenotto lakimieheen selventää tilannetta ja jo tunnin konsultaatio voi ratkaista tilanteen. Suosittelen kaikkia myös hoitamaan perheen asiakirjat kuntoon. Erityisen tärkeää tämä on uusperheille ja yrittäjille, joille lakisääteinen tilanne ei usein yksinään ole tyydyttävä. Esimerkiksi edunvalvontavaltuutus tulisi olla meistä jokaisella. Testamentilla ihminen määrää puolestaan käytännössä kaikesta omaisuudestaan, joten sisällöllä on väliä, Järnstedt kuvaa työtään.

Järnstedt kertoo myös käyvänsä kustannukset läpi asiakkaiden kanssa etukäteen:

? Selvitän aina asiakkaideni mahdollisuuden hyödyntää oikeusturvavakuutusta tai oikeusapua. Lisäksi asiakirjojen laatimisesta annamme aina kiinteän hinnan etukäteen, on sitten kyseessä sopimus tai esimerkiksi testamentti tai edunvalvontavaltuutus.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.