Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Noblessalla keittiöiden romutuskampanja

Juha ja Anja Säe ovat Hämeenlinnan Noblessan yrittäjät.

Juha ja Anja Säe ovat Hämeenlinnan Noblessan yrittäjät.

Keittiökalustevalmistaja Noblessa on ottanut käyttöön muun muassa autokaupasta tutut romutuspalkkiot. Asiakas saa rajoitetun ajan voimassaolevan kampanjan aikana 600?2.000 euron romutuspalkkion vanhasta keittiöstään, kun se vaihdetaan uuteen Noblessa-keittiöön. Hyvityshinta riippuu uuden keittiön suositushinnasta.

Yleinen käsitys on, että keittiö kestää 10?15 vuotta. Keskimääräinen ikä nousee kuitenkin useimmiten aina 25 vuoteen asti ? keskivertoasiakas siis vaihtaa maksimissaan 2,5 keittiötä elinaikanaan. Fakta kuitenkin on, että ympärinauhoittamattoman hyllyn tai rungon osan joutuessa kosketuksiin vähäisenkin vesimäärän kanssa tuhoutuu se korjauskelvottomaksi.

Keittiön hankinta kodinkoneineen mielletään usein kalliiksi. Noblessan romutuspalkkion tarkoituksena on madaltaa suomalaisten kynnystä ostaa uusi keittiö; asiakas saa hyvityksen vanhasta keittiöstään ja lisäksi hän voi myydä vanhan keittiönsä eteenpäin. Halutessaan asiakas voi myydä vanhan keittiönsä itse eteenpäin tai tilata purun ja poiskuljetuksen asentajalta. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.