Tiistai 27.02.2024
Nimipäivät: Torsti

Tuuli:
 

Muutoksia Lammin Säästöpankin johtoryhmässä

Paula Suvanto (vas.) jätti työelämän taakseen ja uutena henkilöstöjohtajana on aloittanut Noora Vitikainen (oik.).

Lammin Säästöpankin johtoryhmän kokoonpano muuttui alkuvuodesta 2024, kun pankissa pitkään henkilöstöjohtajana toiminut Paula Suvanto jätti työelämän taakseen. Uudeksi henkilöstöjohtajaksi on nimitetty Noora Vitikainen 1.1.2024 alkaen.

Nooralla on pitkä kokemus Lammin Säästöpankista ja hän on aikaisemmin toiminut muun muassa kehityspäällikkönä ja asiakkuusjohtajana.

– Henkilöstöasiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten tuntuu todella hyvältä päästä antamaan täysi työpanokseni jatkossa henkilöstöasioille. Hyvinvoiva, osaava ja motivoinut henkilöstö on tärkeä avain pankkimme menestykseen. Edeltäjäni Paula Suvanto on tehnyt erittäin hyvää pohjatyötä henkilöstömme työhyvinvoinnin eteen ja olen kiitollinen päästessäni jatkamaan Paulan viitoittamalla tiellä. Kiitos Paulalle arvokkaasta panoksesta Lammin Säästöpankin eteen, summaa tuore henkilöstöjohtaja Noora Vitikainen.

Lammin Säästöpankin uudeksi liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu Anna-Maija Kuosmanen. Anna-Maija siirtyy Lammin Säästöpankkiin Suomen Hypoteekkiyhdistyksestä, jossa hän on toiminut asuntorahoituksesta vastaavana johtajana sekä pankinjohtajana.

Säästöpankkiryhmä on Anna-Maijalle jo entuudestaan tuttu, sillä hän on aikaisemmin toiminut Sp-Koti Urbaanit toimitusjohtajana ja Nooa Säästöpankin johtoryhmän jäsenenä. Nooa Säästöpankissa Anna-Maija vastasi asumisen kokonaisuuden toteutumisesta.

Anna-Maijalla on vahvaa näyttöä liiketoiminnan rakentamisesta, ihmisten johtamisesta ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. Kaiken kaikkiaan Anna-Maijalla on pitkä kokemus sekä finanssi- että kiinteistöalalta. Kokemusta on kertynyt aikaisemmin mainittujen lisäksi myös Helsingin Osuuspankista, Danske Bankista ja Sampo Pankista. Anna-Maija aloittaa tehtävässään viimeistään maaliskuun 2024 alussa.

– Haluan kiittää Paula Suvantoa siitä upeasta ja omistautuneesta työstä mitä hän on tehnyt kautta vuosien Lammin Säästöpankin hyväksi. Paulalla on ollut keskeinen rooli Lammin Säästöpankin kehittämisessä ja modernin yrityskulttuurin rakentamisessa. Tällä tiellä Noora Vitikaisen onkin hyvä jatkaa. Samalla haluan toivottaa Anna-Maijan sydämellisesti tervetulleeksi pankkiimme. Odotan innolla tulevaa yhteistyötämme, Lammin Säästöpankin toimitusjohtaja Lauri Kalpala sanoo.

Lammin Säästöpankin johtoryhmän kokoonpano

  • Lauri Kalpala, toimitusjohtaja
  • Mico Pihlajinen, talousjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen
  • Noora Vitikainen, henkilöstöjohtaja
  • Anna-Maija Kuosmanen, liiketoimintajohtaja (1.3.2024 alkaen)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.