Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Moderni retropyörä: SWM:t saapuivat Suomeen

Uudelleen henkiin herätetyn SWM-moottoripyörämerkin malliston ensimmäinen pyörä on saapunut Suomen maaperälle. Suomalaisia motoristeja varmasti kiinnostava malli SWM:n enduromallistosta on RS 650 R, joka tuo odotetun täydennyksen allroad-tyyppisten moottoripyörien tuoteryhmään.

SWM RS 650 R koeajopyörä on valmiina ajoon jo ensi viikolla. Tätä pyörää viimeisteltiin hyvinkääläisessä MP Racing Oy:ssä.

SWM RS 650 R koeajopyörä on valmiina ajoon jo ensi viikolla. Tätä pyörää viimeisteltiin hyvinkääläisessä MP Racing Oy:ssä.

Pyörä on edullinen, mutta hyvillä maasto-ominaisuuksilla ja laadukkailla osilla varustettu. 650-kuutioinen moottori perustuu Italian Husqvarnan paljon kehuja saaneeseen tekniikkaan. Katuenduromalleissa on Marzocchin upsidedown-keula paluuvaimenuksen säädöllä, takana Sachs-vaimennin paluu- ja puristusvaimennuksensäädöillä, Brembon jarrut ja Mikunin polttoaineruisku.

Malliston kilpapyörät haastavat kilpailevat merkit harrastajan kukkaroa miellyttävällä hinnalla, sillä RS 300 R:n autoverollinenkin hinta jää alle 8.000 euron. Enduropyörissä on vakiona KAYABAN-iskunvaimentimet, Mikunin polttoaineenruisku, Excel-vanteet sekä Michelinin Competition-renkaat.

650-kuutioinen moottori perustuu Italian Husqvarnan paljon kehuja saaneeseen tekniikkaan.

650-kuutioinen moottori perustuu Husqvarnan paljon kehuja saaneeseen tekniikkaan.

Supermoto-pyörien hinnatkaan eivät taivaisiin kipua. Malliston molemmissa pyörissä on sama varustelutaso kuin enduropyörissä.

Retroteema on vahvasti läsnä SWM:n katumallistossa. Silver Vase 440- ja Gran Milano 440 -mallit vastaavat kuluttajien vaatimuksiin moderneista retropyöristä. Molempia malleja kyyditsee 445-kuutioinen yksisylinterinen moottori, joka tarjoaa miellyttävää tehoa kruisailuun joko kaupunkiin tai mutkaisille maanteille. Malliston halvempi pyörä Silver Vase, kustantaa verollisena alle 7.000 euroa.

SWM:ää edustaa muun muassa MP-Racing Oy joka on vuonna 1975 perustettu moottoripyörien, mopojen ja tarvikkeiden maahantuonti- ja jälleenmyyntiyritys. MP-Racing maahantuo ja markkinoi MV Agusta-, Öhlins-, SWM- ja Sherco-tuotemerkkejä. Lisäksi MP-Racing jälleenmyy ja huoltaa Aprilia, Vespa, Gilera, Husqvarna-moottoripyöriä sekä Ligier-mopoautoja Hyvinkään Sahanmäellä sijaitsevassa myymälässään. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.