Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Laurellin vaalimuffinssi saa makunsa puolukasta ja omenasta

Laurellin Heikki Kokko esitteli joulukuussa 2015 tuolloista menekkituotetta, Sibelius-leivosta. Nyt brändätään vaalipullaa.

Laurellin Heikki Kokko esitteli joulukuussa 2015 tuolloista menekkituotetta, Sibelius-leivosta. Nyt brändätään vaalimuffinssia.

Vuosi 2017 on kunnallisvaalivuosi ja samalla perinteikkään Laurellin 70-vuotisjuhlavuosi. Vuonna 1947 taitava leipuri Sanni Kokko (os. Laurell) perusti leipomon, jonka perinne näkyy ja maistuu vahvana sen ainutlaatuisissa perityissä resepteissä, jotka ovat edelleen Laurellin käytössä.

Toisen polven perheyritys on tunnettu korkealuokkaisista, itse alusta loppuun asti valmistetuista tuotteista, joissa yhdistyvät perinne, laatu sekä ammattitaito tehdä maukkainta makua parhaista raaka-aineista. Tutulle yritykselle käsityöläisyys on kunnia-asia ja leipurin kädenjälki näkyy tuotteissa.

Pulla on kautta aikojen ollut yksi suosituimmista vaalien alla tarjoiltavista tuotteista. Laurell luo nyt ?uudet kasvot? vaalityön välineelle ja tuo ensimmäisenä markkinoille vaalimuffinssin, joka on räätälöity ja valmistetaan ainoastaan kunnallisvaalien alla, vaalipäivään 9.4.2017 saakka.

Makunsa vaalimuffinssi saa puolukasta ja omenasta, se on helppo nauttia, kuljettaa mukana eikä se sotke sormia. Puolueilla on myös mahdollisuus saada muffinssit omalla logollaan. Vaalimuffinssi on tilattava tuote ja se toimii vaikka vaalitilaisuuksissa yksittäin pakattuna.

? Jos ihminen katsotaan menestyneeksi silloin, kun hän on vallan kahvassa kiinni ja hänellä on halu palvella muita, olisi tämä kunnallispolitiikkaan pyrkivän polku saatava leipurin mielestä sekä mielekkäämmäksi että maistuvammaksi, Laurell tiedottaa.

Tuotelanseeraus avaa samalla Laurellin 70-vuotisjuhlavuoden, jonka aikana yritys sekä vahvistaa perinteitään että yhdenmukaistaa viestiään ja ilmettään.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.