Maanantai 17.06.2024
Nimipäivät: Urho

Tuuli:
 

Kiinteistömaailma: Raija Nieminen löysi luotetut jatkajat

Raija Nieminen (takana) myi yrityksensä Arja Sarustolle (edessä vas.) ja Marja Mikkolalle, mutta jatkaa yhä työelämässä.

Raija Nieminen (takana) myi yrityksensä Arja Sarustolle (edessä vas.) ja Marja Mikkolalle, mutta jatkaa yhä töitä yrityksessä.

Hämeenlinnan Kasarmikadulla toimiva Kiinteistömaailma, eli Asuntopalvelu Nieminen Oy on saanut vetäjikseen kaksi uutta yrittäjää. Kaksi vuosikymmentä yrittäjänä toiminut Raija Nieminen solmi viime viikolla kaupat yrityksestään  Marja Mikkolan ja Arja Saruston kanssa.

Tänään perjantaina täytettiin viimeisetkin muodollisuudet, kun uudet yrittäjät allekirjoittivat ketjun kanssa franchising-sopimuksen.

? Kun on ollut näin pitkään yrittäjänä, ei yritystä kenelle tahansa viitsi luovuttaakaan, sanoo yrittäjävastuusta luopuva, mutta samassa yrityksessä yhä töitä jatkava Nieminen.

Mikkola ja Sarusto ovat kiinteistönvälittäjiä, jotka ovat työskennelleet pitkään nyt omistamassaan yrityksessä. Kahden yrittäjän malli vaatii keskinäistä luottamusta ja tarjoaa toisaalta mahdollisuuden jättää vastuullinen työ edes toisinaan.

? Meillä on yhteistä historiaa, kun tunnemme toisemme jo 15 vuoden takaa. On tärkeää, että tuntee toisen tavat ja työmotivaation, Marja Mikkola sanoo.

? Työ on sitovaa ja nyt uskaltaa edes joskus laittaa puhelimen päältä pois, Arja Sarusto täydentää.

Asuntomarkkinat ovat mataneet pitkään. Raija Nieminen toteaa, että maaliskuussa ostajat lähtivät liikkeelle ja kaupankäynti vilkastui.

? Erittäin hienolta tuntuu se, kun kaikenlaiset asunnot ovat tehneet kauppansa ja tänä keväänä on myös kesämökkikaupankäynti päässyt hyvään vauhtiin.

Yrityksen ostopäätöksen taustalla eivät kuitenkaan ole kevään suhdanteet, sillä kauppaprosessi kesti viime keväästä asti. Mikkola toteaa, että kannustimina olivat Kiinteistömaailman vahva ja luotettava brändi, valtakunnallinen verkosto ja yrityksen tapa kouluttaa henkilöstöään ahkerasti.

? Tähänkin asti Kiinteistömaailma on ollut edelläkävijä ja tarvittaessa tuomme jatkossakin uusia tuulia markkinoille, lupaa Arja Sarusto.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.