Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Vuoden aikuisohjaaja opastaa jiveä kädestä pitäen

Hämeenlinnan seudun vuoden aikuisohjaajaksi on valittu Vanajaveden Opiston tanssinopettaja Julia Venemies. Venemies sai palkintonsa elinikäisen oppimisen viikon päätapahtumassa Hämeenlinnan pääkirjastolla torstaina.

Julia Venemies opastaa jiveä kädestä pitäen. Kuva: Mikko Itävaara

Julia Venemies opastaa jiveä kädestä pitäen. Kuva: Mikko Itävaara

Julia Venemies on opettanut tanssia VOPissa noin 15 vuotta. Nykyisin hän opettaa muun muassa lavatansseja, sololatinosta, fuskua, seniorisalsaa ja babylatinoa. Kohderyhmä siis ulottuu vauvasta senioreihin.

Julia on myös kehittänyt jatkuvasti ammattitaitoaan kouluttautumalla. Viimeksi hän on suorittanut tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot Jyväskylän yliopistossa vuonna 2013.

Opiskelijapalautteiden mukaan Julia Venemies muun muassa on “tanssinopettaja vertaansa vailla; niin positiivinen, innostava ja taitava sekä tanssissa että pedagogina.”

Myös Julian työantaja, Vanajaveden Opisto, on tyytyväinen opettajaansa. Apulaisrehtori Kari Kosken mukaan Julia on luotettava, joustava ja aina valmis uusiin haasteisiin.

? Voidaan sanoa, että opettajana Julialla on kokonaisosaaminen kohdallaan: vahva substanssiosaaminen ja halu kehittää jatkuvasti ja monipuolisesti ammattitaitoaan.

Julia Venemies, Vuoden aikuisohjaaja Hämeenlinnan seudulla. Kuva: Mikko Itävaara.

Julia Venemies, Vuoden aikuisohjaaja Hämeenlinnan seudulla. Kuva: Mikko Itävaara.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.