Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:

Vierasvoitto Sheriffsistä nosti Steelersin sarjaneloseksi

Kolme maalia tehnyt Annu Selinummi ei kaihtanut ratkaisijan roolia.

Steelersin voitto-otteluiden sarja naisten ykkösdivarissa kasvoi jo neljään lauantaina Turusta haetulla voitolla. Sheriffs pystyi SB-Areenan pienessä kaukalossa tukkimaan maalipaikat yli puolen tunnin ajan, kunnes Annu Selinummi (3+1) onnistui hyvällä yksilösuorituksella tekemään avausmaalin ajassa 33:32.

Vain 16 sekunnin päästä Ringa Laurila lisäsi johdon 0?2:een Tanja Lehtosen syötöstä. Ottelu päättyi lopulta murskanumeroihin 0?8 (0?0, 0?2, 0?6) osin siksi, että Sheriffs alkoi päätöserässä yrittää kavennusta ilman maalivahtia jo kymmenen minuuttia ennen loppua.

? Tasainen ja vaikea alku. Toinen erä oli oli jo hyvä ja kolmannessa kaverin peluutus auttoi meitä, summaili päävalmentaja Teemu Leppänen tuntojaan.

Hyökkäystä nostamassa Ruut Haapamäki.

Peli alkoi kolmannessa erässä kääntyä Steelersille jo ennen kotijoukkueen maalivahtirumbaa. Meri Jokinen laukoi Steelersin kolmannen maalin maskin takaa, kun puolustajan paikalta ammuttu pomppiva pallo löysi verkon perukoille ajassa 41:20.

Heli Haapalahti ja Selinummi lisäsivät johdon jo 0?5:een, samalla kun Juulia Kataja Steelers-maalilla ansaitsi torjunnoillaan itselleen vieraiden parhaan pelaajan palkintoa.

Meri Jokinen teki Steelersin kolmannen maalin.

Kolme ottelun viimeistä maalia Steelers teki tyhjiin, viimeistelijöinä Tanja Lehtonen, Annu Selinummi ja Ellinoora Vihreäsaari. Vieraiden kokoonpano oli junioripitoinen ja kaikki kokoonpanossa olleet myös saivat peliaikaa.

? Muutaman poissaolon takia haimme korvaajia junioreista, Leppänen kertoi.

Leppänen oli tyytyväinen voittoon ja piti suurimpana syynä alun nihkeyteen sitä, että pieni kaukalo sopi Sheriffsin fyysiseen pelityyliin.

Yli puoli tuntia oli pelattuna, ennen kuin Annu Selinummi laukoi läpiajon päätteeksi pallon maalin ylänurkkaan.

Voitto tiesi Steelers-naisille melkoista loikkaa sarjataulukossa. Sijoitus on nyt neljäs ja huomenna joukkueella on mahdollisuus nousta kolmanneksi voittamalla KaPa-65 Juteinikeskuksella kello 16 alkavassa ottelussa.