Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Steelers-naiset väänsi voiton hyvin taistelleesta KaPa:sta

Voittomaalin tekijä Erika Laine (edessä) ja Steelersin parhaana palkittu Meri Jokinen olivat terävinä ratkaisun hetkillä.

Steelersin naiset ottivat viidennen peräkkäisen voittonsa kaatamalla KaPa-65:n 4?2 (1?2, 2?0, 1?0) ja nousivat naisten 1.-divisioonan kolmanneksi. Joukkueensa parhaana palkittu Steelers-kapteeni Meri Jokinen (0+2) syötti ja juniori-ikäinen Erika Laine viimeisteli vapauttavan 3?2-voittomaalin, kun toista erää oli jäljellä alle minuutti.

? Erika haki hyvin paikan takatolpalta, kiitteli Jokinen.

Meri Jokinen syötti myös joukkueensa viimeisen maalin, jonka pusersi tahdolla maalin edestä Ruut Haapamäki. Sekä Laineen että Haapamäen maalit olivat pelaajien ensimmäiset Steelers-paidassa 1.-divisioonassa.

Ruut Haapamäki tekee loppunumerot 4?2 ajassa 48:11.

Hattulan Juteinikeskuksella pelattu ottelu jatkui siitä, mihin Steelers eilen Sheriffsiä vastaan jäi, kun Heli Haapalahti ampui 1?0-maalin vain 25 sekunnin jälkeen. Seuraavassakin vaihdossa pallo kävi KaPan maalin kehikossa, mutta tiivis alku sai ikävän jatkon, kun Steelers otti rangaistuksen väärästä vaihdosta 58 sekunnin kohdalla.

KaPa tasoitti ylivoimalla ja sen jälkeen Steelersin peli muuttui epävarmaksi.

? Jäähy sekoitti peliämme, eikä uskallettu mennä oikein vastustajaan kiinni. Erätauolla valmentaja painotti sitä, että otteisiin täytyy saada itseluottamus takaisin, Meri Jokinen kertasi.

Tässä laukova Heli Haapalahti on tuonut rutiinia ja tehoja Steelersin hyökkäyspeliin.

Toisen erän Steelers aloitti hyvin, kun Annu Selinummi tasoitti Alisa Mäkelän loistavasta syötöstä vähän ennen seitsemän minuutin täyttymistä. KaPalle tarjottiin tasoitusmahdollisuutta myös rankkarista, jonka Juulia Kataja Steelers-maalissa torjui varmasti. Toisen erän hyvät otteet saivat jatkoa Erika Laineen johtomaalista erän lopulla.

Steelers-valmentaja Teemu Leppänen piti ottelua huomattavasti lauantaista voittoa vaikeampana.

Annu Selinummi jatkaa tehojen tiellä, tässä Selinummi pommittaa 2?2-tasoituksen.

? KaPa laittoi meidät alusta asti ahtaalle. Ensimmäinen erä oli oman loistavan alkumme jälkeen heiltä vahva. Toiseen erään painotettiin rohkeampaa pallollista peliä ja erä oli meiltä hyvä. Myös kolmannessa pelasimme fiksua hyökkäyspeliä, eli nousujohteinen peli kuitenkin, Leppänen kommentoi.

Steelers pelaa divaria seuraavaksi vasta 9.12. jolloin vastassa on SB Vantaa vieraissa mutta varsinkin A-tytöille pelejä on tiedossa tälläkin välillä. Ylihuomenna eli tiistaina Steelers-naiset kohtaa Iittalassa treenipelissä Australian maajoukkueen.

Juha Reinikainen