Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Suurhallivisiitti: Hyvää koko lajin kannalta

Sekä hyvä show että hyvä peli, ovat LaSB-valmentaja Jussi Sihvosen tunnot muutama tunti salibandyn Divarin paikallisottelusta tulleen voiton jälkeen. Ikimuistoisen Steelersistä tulleesta 6?4 (3?2, 2?1, 1?1) -voitosta Lammin Salibandylle tekee tietysti se, että Lahden Suurhallissa pelattua ottelua seurasi 1.335 henkilöä, Divarin uusi yleisöennätys.

? Otettiin riskiä ja vietiin peli aika vahvan mainonnan tukemana Suurhalliin. Paikalla on 1.335 henkeä ja peli on huippuhyvä. Meidän kannaltamme hyvä, että onnistuttiin sekä pelillisesti että tapahtuman järjestelyissä ja varmasti hyvä myös koko lajin kannalta, Sihvonen myhäilee.

Ennätysottelun onnistujia LaSBista. #76 Rasmus Kainulainen 2+0 ja #71 Vili Näveri 1+1.

Ennätysottelun onnistujia LaSBista. #76 Rasmus Kainulainen 2+0 ja #71 Vili Näveri 1+1.

Kenttäpelaajista LaSBin tehokkain oli Tino Nivala (0+3), Kaapo Kettunen maalinsuulla puolestaan kirjautti peräti 36 torjuntaa.

? Kaapo Kettunen oli mies paikallaan, täysin oikein meni parhaan pelaajan palkinto, Sihvonen kehuu.

Steelersin pitivät pelissä mukana vihdoin kunnon onnistumissuman saaneen Sami Saarisen (3+0) osumat. “Nuorisovitja”, eli alkukaudesta hurjastellut Julius Aaltosen ketju sai tyytyä yhteen, Ville Lastikalle merkittyyn osumaan.

Sami Saarinen osoitti kolmella maalillaan, että pelitaidot ovat tallella.

Sami Saarinen osoitti kärkiottelun kolmella maalillaan, että pelitaidot ovat tallella.

? Oli tietoinen valinta, että nuorisovitja peitettiin. Tiedettiin, mitkä heidän syömähampaat ovat, mutta tiedettin myös Steelersin materiaalin laajuus. Heillä on aina kolme tasaista kenttää jalkeilla, Sihvonen kertoo.

Salibandyn erikoisjulkaisu Pääkallo.fi lyttäsi Sami Saarisen vuodenvaihteen alla huolella. Steelersin ykkösvalmentaja Jani Järvinen taas on jaksanut uskoa Saarisen tuloksentekokykyyn.

? Samin kannalta hienoa että onnistumisia tuli. Meidän kakkoskenttämme vastustaja onnistui tänään peittämään emmekä ehkä itsekään olleet maalipaikoissa terävimmillämme.

? Tuomarit antoivat pelata kovaa ja pelissä otettiin kunnolla miehestä mittaa, tyyli oli samaa mitä playoffeissa varmaan on tulossa, Järvinen jatkoi.

Syyskauden avauksessa Elenia-Areenalla joukkueet tekivät Divarin tuolloisen yleisöennätyksen ja latoivat maaleja tuplasti enemmän kuin nyt.

? Tämä oli jo enemmän kurinalaisempaa salibandya, ekassa ottelussa tunne vei voiton, puntaroi Järvinen.

LaSB on sarjassa nyt toisena ja on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin muut kaksi kärkiryhmää. Eroa kärkiryhmä Steelersiin on viisi pistettä. Valmentaja Jussi Sihvonen vakuuttelee, että joukkueen jalat eivät jää Suurhalli-huuman myötä leijumaan ilmaan ainakaan kauaksi aikaa vaan otteluun pyrittiin suhtautumaan pelinä muiden joukossa.

? Tammikuu on meille raaka kahdeksan ottelun kuukausi. Alkukausi on mennyt meiltä yläkanttiin ja henkiseen puoleen on kiinnitetty tosi paljon huomiota. Tässä vedetään huominen henkeä ja sen jälkeen aletaan valmistautua seuraavaan, kahden ottelun viikonloppuun.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.