Perjantai 08.12.2023
Nimipäivät: Kyllikki, Kylli

Tuuli:
 

Salibandy: Iskukin voittojen tielle

Ylimmillä sarjatasoilla pelaavista salibandyjoukkueista kaikki Hämeenlinnan seudun ryhmät ovat nyt korkanneet voittosarakkeensa. Peräti 11 ottelun ajan naisten Divarista vain kokemusta saavuttanut Pekolan Isku nujersi lauantaina Jukolan salissa Sudet, joka syyskierroksella voitti Iskun kotonaan 10?5. Nyt lukemat kirjattiin Piskuttarille 10?6 (2?2, 5?4, 3?0). Voiton takana oli juuri numeroiden verran parempi joukkuepeli, josta taas osittain on kiittäminen uudelleen koottuja kentällisiä.

Outi Leinonen nostaa Iskun hyökkäystä.

Outi Leinonen nostaa Iskun hyökkäystä.

? Kentällisiä oli muutettu niin, että selkeää ykkösnyrkkiä ei ollut, sanoi valmentaja Antti Koskinen.

Ykköskentällisessä hyökkäsivät liigakokemustakin omaava keskushyökkääjä Janna Ahonen (1+1), kapteeni Liisa Hänninen (1+2) ja Iskun parhaana pelaajana palkittu Eveliina Pellinen (2+1, VoM). Ottelun avausmaalin tehneen Ahosen maltti ja pelisilmä toi ketjun hyökkäyksiin hyvää rytmitystä ja Pellinen sekä Hänninen taas tekivät ratkaiseviksi jääneet kuudennen, seitsemännen ja kahdeksannen maalin.

Iskun parhaana palkittua Pellistä voi pitää yhtenä esimerkkinä siitä, miten koko Iskun joukkue on ennakkoluulottomasti harpannut maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

? Tämä oli ensimmäinen voittoni divarissa ja Iskussakin pelaan vasta toista kautta. Tulin tänne viime kaudeksi kakkosdivarin joukkueeseen suoraan nelosdivarista, koska halusin kehittyä kunnon valmennuksessa, hän kertoi.

Loppulukemat ja maalivahtien hurjat torjuntamäärät, 32 ja 46, kertovat siitä, että korkeintaan kahden ensimmäisen erän alkuhetkiä lukuunottamatta kumpikaan ei tavoitellut pisteitä ylitarkan puolustamisen kautta. Sudet oli karvauksessaan jopa ylirohkea ja Isku alkoikin ylittää tämän luettuaan kenttää syöttelyn sijaan roikkupalloilla.

? Luovuimme kokonaan salibandylle tyypillisestä syöttelyavauspelistä, kun vastustaja karvasi neljällä naisella. Se toimikin tänään tosi hyvin, Koskinen puntaroi.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.