Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

Steelersin tärkeä tammikuu käyntiin vierasvoitolla

Steelers-naisten tammikuun tärkein koitos on edessä kahden viikon päästä, kun Elenia-Areenalle saapuu naisten salibandyn 1.-divisioonaa johtava SS Rankat Ankat. Hämeenlinnalaiset kärkkyvät kaksi pistettä sarjakärjen takana haettuaan lauantaina helpohkon vierasvoiton 2?11 (0?4, 0?3, 2?4) RSS Panthersista Riihimäeltä.

Steelersin avausmaalin tekijä Miia Salminen (7) iloitsi, että onnistumisia tuli tauon jälkeen monelle pelaajalle. Taustalla Salmisen maalin syöttänyt Ninja Lindholm.

Steelersin avausmaalin tekijä Miia Salminen (7) iloitsi, että onnistumisia tuli tauon jälkeen monelle pelaajalle. Taustalla Salmisen maalin syöttänyt Ninja Lindholm.

Pitkästä sarjatauosta selvästi vain lisäenergiaa saaneet vieraat alkoivat lyödä löylyä Riihimäen koleahkoon Urheilutaloon heti alkusekunneilla, kun Miia Salminen jatkoi Ninja Lindholmin laukauksen sisään maalin edestä vain 15 sekunnin pelin jälkeen.

? Pallo meni maaliin jostain reiden ja mailan varren kautta, mutta kaikki lasketaan, Salminen kommentoi.

? Tauon jälkeen oli hyvä, että onnistumisia tuli monelle. Vastustaja ei tänään ollut kovin hyvä pallollisessa pelissä, emmekä lähteneet mielestäni missään vaiheessa mukaan heidän hitaampaan tahtiinsa, kuten joskus käy tällaisissa peleissä, hän jatkoi.

Tehot 2+1 takonut Senni Hietanen onnistuu ottelusta toiseen.

Tehot 2+1 takonut Senni Hietanen onnistuu ottelusta toiseen.

Ykkösketju vastasi myös illan toisesta maalista heti seuraavassa vaihdossaan, kun Senni Hietanen lisäsi vierasjohtoa Milla Vähälän syötöstä ajassa 1.30. Kun Milla Rönn ampui ajassa 2.20 lukemat 0?3:een, oli ottelu käytännössä taputeltu.

? Ihan hyvä peli, huomioiden että ottelun puolesta välistä asti pelasimme taas neljällä ketjulla. Enemmänkin maaleja olisimme voineet tehdä jos olisi ollut pikkaisen enemmän malttia, kiteytti päävalmentaja Jani Perkonmäki ottelun kulun.

Tilanteesta 0?7 asti koko kokoonpanoaan peluuttanut Steelers ei onnistunut suojaamaan ajoittain loistopelastuksia tehneen maalivahti Sara Seurujärven (23 torjuntaa) nollaa aivan loppuun asti, vaan puolustuspelin laiskat kaksi minuuttia päätöserän loppupuolella maksoivat kaksi maalia.

Roosa Kankare (1+1) kuljettaa ja Steelersin parhaana palkittu Marika Haakana (2+1) odottaa syöttöä.

Roosa Kankare (1+1) kuljettaa ja Steelersin parhaana palkittu Marika Haakana (2+1) odottaa syöttöä.

? Lopussa ote hieman löystyi, mutta hyvä näinkin, kuittasi Perkonmäki.

Kahden maalin iltaa Steelers-pelaajista viettivät Senni Hietanen, kakkosketjun Marika Haakana ja kolmosketjun Jenni Lehti. Joukkueen kuopus Haakana pelasi kolmannen divariottelunsa ja hänet palkittiin Steelersin parhaana.

? Numerot kertovat ottelusta olennaisen. Oman ketjumme peli lähti pyörimään hyvin alusta asti, Roosa Kankareen (1+1) ja Heli Haapalahden (1+1) kanssa hyökännyt Haakana arvioi.

Kahden maalin iltaa viettänyt Jenni Lehti (kuvassa kesk.) iloitsee.

Kahden maalin iltaa viettänyt Jenni Lehti (kuvassa kesk.) iloitsee Laura Kakon ja Katariina Niemen kanssa.

Steelersillä on edessä kolmen kotiottelun putki. Ensi lauantaina vastassa on Hatsina ja kahden viikon päästä lauantaina SSRA ja sunnuntaina SB Welhot.

? Voittoa lähdetään kaikista hakemaan, sanoo lauantaina pelin parhaana palkittu Haakana.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.