Keskiviikko 17.07.2024
Nimipäivät: Ossi, Ossian

Tuuli:
 

Steelers ja Joutseno karsivat liigapaikasta

Steelersin kakkosketjun Ninja Lindholm pääsi yrittämään Classic-vahti Sonja Mäkisen nollan rikkomista loppuminuuteilla.

Steelersin Ninja Lindholm haastaa tässä arkistokuvassa Classic-vahti Sonja Mäkisen.

Steelersin kausi naisten Salibandyliigan runkosarjassa päättyi tappioon TPS:aa vastaan numeroin 7-6 (3-1, 3-1, 1-4). Kun SB Vantaa hävisi oman ottelunsa jatkoajalla KooVeelle, hyvästelevät sarjajumboksi jääneet vantaalaiset liigan. Steelers ja TPS taas jatkavat kauttaan putoamiskarsinnassa.

Steelers on kaivannut kipeästi lisäystä harvojen maalipyssyjensä ryhmään. Nurinkurista sinänsä, että kahden pisteen iltaa viettäneiden Katariina Niemen (2+0), Annamaija Tuloiselan (1+1) ja Laura Parikan (0+2) onnistumiset eivät nekään nyt riittäneet.

– Pelasimme puoli peliä hyvin ja puoli peliä huonosti. Ensimmäisestä erästä kahdeksan minuuttia meni hyvin ja loppu huonommin. Toinen erä oli katastrofi, hävisimme 1-1-tilanteita molemmissa päissä. Kolmas erä pelattiin taas hyvin, 6-5-ylivoimamme toimi hyvin, vaikka yksi meni omiinkin, ruoti valmentaja Toni Kankaanpää.

TPS-peliä edeltäneet viisi ottelua joukkue pelasi Kankaanpään mielestä paremmin kuin nyt.

– Pettynyt olen, vaikka tuloksella ei nyt ollut vaikutusta sijoitukseemme. Meidän on koko kauden ajan ollut vaikeaa pelata tasaisesti 60 minuuttia vieraissa, kuten nolla vieraspistettä osoittaa.

Heli Haapalahti (2+1) ja Sanna Roisko (1+0) hoitivat taas omat rastinsa luotettavasti tauluun.

Steelers saa putoamiskarsinnassa vastaansa divarikakkosen Joutsenon Katajan. Paras viidestä -sarjan ensimmäisten ottelujen pelipäivät ovat ensi lauantai ja sunnuntai sekä keskiviikko. Sarja aloitetaan Katajan kotikentällä.

Kataja on tottunut Hämeenlinnan matkoihin. Divarissa se voitti vieraspelissään Pekolan Iskun 9-2 ja jätti itsestään tehokkaan kuvan.

– Meillä on alla kovempia pelejä joista olemme hävinneet suurimman osan, he taas ovat voittaneet suurimman osan otteluistaan. Jännää on tulossa, ennakoi Toni Kankaanpää.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.