Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

SS Rankat Ankat jatkoi Steelers-naisten pakkaskautta

Steelersin Maiju Roivainen vastassaan Rankkojen Ankkojen tukittu laitakaista.

SS Rankat Ankat Oulusta voitti Steelersin naisten salibandyliigassa 1?9 (0?2, 1?2, 0?5) ja kasvatti emäntien tappioputken jo 16 ottelun mittaiseksi. Steelersin yhä nuorentuva ryhmä taisteli pari erää hyvin maalivahti Juulia Katajan (29 torjuntaa) näyttäessä esimerkkiä, mutta liigan mitaleille tähtäävä Ankat oli lopulta liian kova pala.

Alussa pitkään kahdella kentällisellä tahkonneen Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen luonnehti, että joukkueelta petti lopulta sekä mentaalinen että fyysinen energia.

? Pelaamisen ja harjoittelun tasapainossa riittää ratkomista, kun pienellä materiaalilla mennään. Tykkään kuitenkin joukkueesta siinä mielessä, että se tekee mitä sanon mutta tulosta ei vain tule, Järvinen totesi.

Krista Määttä on poiminut pallon Steelersin Ringa Laurilan ja Katariina Niemen nenän edestä.

Steelers tuli otteluun aggressiivisesti ja erityisesti nuori ykkösketju Saara Lehtonen?Alisa Mäkelä?Annu Selinummi puolustajinaan Meri Mäkinen ja Emma Taponen oli alkuminuuteilla vauhdissa.

Ankat ei kuitenkaan tarvinnut montaa mahdollisuutta, ennen kuin Liinu Koivisto aloitti maalinteon viiden minuutin pelin jälkeen.

Juulia Kataja Steelersin maalilla teki minkä voi, mutta tässä verkkoon painuva Sanna Ristelin 1?5-ylivoimamaali käänsi pelin lopullisesti oululaisille.

Kahden maalin takaa-ajoasemasta toiseen erään lähtenyt Steelers nostatti toiveita kaventamalla pelin 1?2:een ylivoimalla. Meri Jokinen syötti ja Saara Lehtonen ampui sielunsa kyllyydestä. Linda Pitkäsen ja Jannika Hagströmin maaleilla ottelu oli kuitenkin toiselle erätauolle lähdettäessä jo 1?4.

Saara Lehtonen on lähettänyt matkaan Steelersin ainoan maalilaukauksen.

Kolmella Veikkauksen pörssipisteellä palkitun Sanna Ristelin (2+2) yv-maali kolmannen erän alkupuolella oli lopullinen niitti ottelulle.

? Steelers aloitti terävästi ja pirteällä jalalla, mutta pallollinen peli joukkueella ei vielä ole kunnossa, arvioi SSRA:n kakkosvalmentaja Esa Partanen.

Partanen arvioi Steelersin pysyneen tasapäisesti myöskin täksi kaudeksi liigaan nousseen SSRA:n mukana puolisentoista erää.

? Pienillä muutoksilla saimme oman pelimme kuntoon ja otimme lopulta selkeästi pisteet.

Saara Lehtosen laukaus on löytänyt tiensä ohi Krista Määtän.

Steelersin toinen koko ottelun läpi säännöllisesti peliaikaa saanut kentällinen oli Katariina Niemi?Ringa Laurila?Heli Haapalahti hyökkäyksessä sekä Meri Jokinen ja Maiju Roivainen puolustuksessa.

Roivainen, 18, kuuluu niihin Steelers-pelaajiin, jotka ovat saanet ensimmäiset liigaminuuttinsa vasta tällä kaudella. Hän harmitteli oman joukkueensa tehottomuutta maalipaikoissa ja vakuutti, että intoa tappioputkesta huolimatta yhä riittää.

? Hyviä treenejä vain alle niin saa tatsia peliin. Itselleni en ehkä osannut odottaa ihan näin suurta roolia tällä kaudella. Pakeissa ei tänäänkään ollut hirveästi vaihtovaraa niin sai juosta huolella, hän kommentoi.

Steelersin vieraaksi saapuu ensi sunnuntaina liigaseiska NST.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.