Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Opastusta digipalvelujen käyttöön kirjastolla

Nordea järjestää yhteistyössä Hämeenlinnan kirjaston kanssa digitaalisten pankkipalveluiden käyttöopastusta torstaina 16.2. kello 9-10 pääkirjaston musiikkisalissa.

Tilaisuudessa on mahdollisuus saada paitsi käytännön opastusta Nordean digitaalisten pankkipalveluiden käyttönotossa ja käytössä, myös tietoa uusista palveluista. Tapahtuma on kaikille avoin.

Käyttöopastuksessa käydään läpi Tunnusluvut-sovelluksen lisäksi myös mobiilipankin käyttöä sekä yleisön mielenkiinnon mukaan myös muita Nordean uusia digipalveluita.

Tapahtuma liittyy Hämeenlinnan kaupunginkirjaston koordinoimaan vertaisopastukseen, jossa vapaaehtoiset vertaisopastajat auttavat internetin, tietokoneen ja sähköisten palveluiden peruskäytössä niitä, jotka apua tarvitsevat.

– Verkkopankin ja sähköpostin käyttö ovat asioita, joita opastettavat haluavat ensimmäiseksi oppia. Lähes kaikki kokevat tarvitsevansa verkkopankkia. kertoo informaatikko Hanna Kaisti Hämeenlinnan kaupunginkirjastosta.

Pyyntö saada opastusta Nordean tunnuslukusovelluksesta tuli asiakkailta.

– On erittäin mukavaa, että pankit tulevat kirjastoon kertomaan ja opastamaan omien verkkopalveluidensa käytössä. Siihen on suuri tarve, lisää Kaisti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.