Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

SALIBANDY: Steelers-naiset kohtaavat KooVeen ja Rankat Ankat

Punapaitainen KooVee oli syyskierroksella Steelersiä parempi kolmen malin erolla 3?6.

Steelers-naisten tuplaviikonvaihde Salibandyliigassa alkaa lauantaina vierasottelulla KooVeeta vastaan. Lokakuussa tamperelaiset veivät pisteet Elenia-Areenalta lukemin 3?6. KooVee on liigassa viiden voiton ja kahden tasurin turvin yhdeksäntenä.

Steelers-naisten pistetili ei ole vielä auennut ja suoran putoamisen välttämiseksi ainakin puolet jäljellä olevista kahdeksasta ottelusta pitäisi voittaa. Edellisen kerran hämeenlinnalaiset olivat tositoimissa lähes kuukausi sitten, kun O2 nipisti vierasvoitollaan pinnat putoamistaiston kannalta tärkeässä ottelussa.

? O2-peli oli meiltä niin hyvä esitys kuin mihin pystyimme silloin ja tavoitteena on parantaa tasoa siitä, sanoo päävalmentaja Jani Järvinen.

KooVee saa riveihinsä lauantaiksi pitkään sivussa olleet huippupelaajat Oona ja Veera Kaupin. Steelers puolestaan aikoo loppukauden aikana antaa tilaa omille junioreille.

? Se ei ole luovuttamisen merkki mutta muutoksia täytyy uskaltaa tehdä, kun tuloksia ei ole tullut.

Sunnuntaina Steelers kohtaa Elenialla kello 14 alkavassa ottelussa SS Rankat Ankat. Vastassa on tuore cup-finalisti ja liigakolmonen. Oulussa Ankat murjoi Steelersin 12?1 ja sen jälkeen Steelersin koko valmennusjohto vaihtui.

? Videoklipit on tehty sitäkin ottelua varten mutta katse on nyt ensin lauantaissa, sanoo Järvinen.

Liiganousijan suurimmat ilonaiheet tällä kaudella ovat liittyneet yksittäisten pelaajien kehitykseen. Annu Selinummen, 16, taidot on Selinummen ensimmäinen liigakauden aikana huomattu myös liitossa ja nyt alla on kaksi Ruotsi-maaottelua U19-tyttöjen riveissä.

Steelersin Annu Selinummi KooVee-puolustuksen kiusana lokakuun ottelussa.

? Ihan hyvä Ruotsin matka, motivaatio kasvoi ja tuli lisää itsevarmuutta. Peliminuuttejakin tuli ihan hyvin, kommentoi Selinummi maaottelukokemuksiaan keskiviikon harjoitusten lomassa.

U19 on nuorin tyttöjen maajoukkueikäluokka joten kyseessä oli myös Annun ensimmäinen kyyti maajoukkuebussissa. Joukkuetta on rakennettu ensi vuoden arvokisoja silmällä pitäen ja siksi mukana oli paljon nuoria pelaajia.

? Maaottelussa peli kääntyi liigaotteluja nopeammin, siellä ei kauheasti pyöritetty, vertaa Selinummi.

KooVee-peliin hän sanoi valmistautuvansa hyvillä mielin.

? Vielä pitää treenata tämä viikko kovaa että pystyy lähtemään sinne.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.