Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Salibandy: Molemmat sarjat kolmanteen otteluun

Hämeenlinnalaisjoukkueiden suunta salibandyn Divarin playoff-peleissä kääntyi sunnuntaina eilisestä. Helpottunein tilanteesta oli luonnollisesti Steelersin miesjoukkue, jolle tappio olisi tiennyt kesälomalle lähtöä.

Nico Jonaesonin jalka on ollut kevyt kevään otteluissa. Sunnuntaina tämä palkittiin huipputehoilla.

Nico Jonaesonin jalka on ollut kevyt kevään otteluissa. Sunnuntaina tämä palkittiin huipputehoilla.

Joukkue kuitenkin kuittasi kotitappionsa SBS Wirmolle hakemalla vierasvoiton numeroin 6?11 (0?4, 3?2, 3?5). Jo eilen hyvin esiintynyt Timo Johansson takoi kolme maalia. Kakkosketjun Ville Lastikka (4+1) nautti Nico Jonaesonin (0+5) tarjoiluista vieläkin kovemmin tehoin. Puolustaja Tuomas Mikkola kirjautti kaksi maalia.

? Sarjan tasoittaminen oli se iso homma ja samalla saimme oman peli-identiteettimme takaisin. Olimme erittäin päättäväisiä maalinteossa, valmentaja Jani Järvinen summasi.

Ottelun loppupuolella Wirmo otti jäähyjä jotka Järvinen laittoi vastustajan hermokontrollin pettämisen piikkiin.

? Meillä on tavoitteena mennä jatkoon tästä ja pelata omien arvojemme mukaan, painotti Järvinen.

Lammin Salibandyn suunta ottelusarjassa SB Welhoja vastaan kääntyi selkeästä kotivoitosta vierastappioon 5?4 (2?0, 2?0, 1?4). Valmentaja Jussi Sihvosen mukaan joukkue pelasi tosissaan vain viimeiset kymmenen minuuttia.

? Sitä lukuun ottamatta olimme lampaita. Tosin vastustaja osasi hyödyntää henkisen pelin, kuten tökkimisen ynnä muun jälkipelin. Ero eiliseen tuomarityöskentelyyn oli kuin yöllä ja päivällä ja meillä oli ottelun jälkeen paljon asiaa tuomaritarkkailijalle.

? Tiistaina taas on uusi mahdollisuus ja uskon, että kaikki ovat silloin täysillä mukana ja jättävät kaiken kentälle, Sihvonen jatkoi.

Lammilaisten kaikki kaikessa oli kakkosketju, jossa Rasmus Kainulainen teki tehot 2+2 ja Juuso Kainulainen 2+1.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.