Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Steelers-naiset hermoilivat kotitappion JoKalle

Steelersin naisilla oli kaikki omissa käsissään liigakarsinnan toisessa osaottelussa, kun puolustaja Laura Parikka vei illan toisella osumallaan kotijoukkueen 2?1-johtoon ajassa 46.19. Muun muassa väärien vaihtojen ja muiden tarpeettomien tempausten tuomien jäähyjenkin rasittama Steelers kuitenkin taipui lopulta Joutsenon Katajalle lukemin 2?4 (1?0, 0?1, 1?3).

Tiia Leppänen tekee tehokkaasti maskia eikä JoKan maalivahti Tanja Röyskö ehdi nähdä, miten Laura Parikan laukaus valuu sisään jalkojen välistä.

Tiia Leppänen tekee tehokkaasti maskia eikä JoKan maalivahti Tanja Röyskö ehdi nähdä, miten Laura Parikan laukaus valuu sisään jalkojen välistä.

? Aika rikkonaista peliä. Vaikeata eilen ja vaikeata tänään, summasi kapteeni Veera Pellikka viikonvaihdetta.

Saman analyysin teki Steelers-valmentaja Toni Kankaanpää, huolimatta eilisestä vierasvoitosta.

? Pelasimme koko viikonlopun tosi huonosti, vaikka en halua ottaa mitään pois vastustajalta joka pelasi laadukkaasti ja hyvällä jalalla.

Kankaanpää ei ollut tyytyväinen joukkueensa maalinälkään eikä vauhdinpitokykyyn.

? Nyt sitä tilaa olisi, toisin kuin liigapeleissä mutta tekeminen on vähän hidasta. Maalin edessä olimme lisäksi vähän lampaita, hän suomi.

Sanna Roisko syötti kaksi maalia puolustajan tontilta ampuneen Laura Parikan molemmat maalit.

Sanna Roisko syötti kaksi maalia puolustajan tontilta ampuneen Laura Parikan molemmat maalit.

JoKan Charlotta Seppäläinen teki toisessa erässä illan upeimman pelitilannemaalin murtautumalla läpi alivoimalla ja ampumalla kovaa ylös. Pelin välillä vauhdikastakin, mutta sekavaa yleisilmettä täydensi se, että ylivoimillaan Kataja taas ei saanut tulosta aikaan. Seppäläisen maalin syöttänyt Liisa Laapio tasoitti numerot 2?2:een ajassa 55.56, kun Steelers oli hukannut omat paikkansa.

Pelin loppu oli erikoinen, sillä JoKalle tuomittiin rankkarit kahden minuutin välein ja Elvira Tyrmi onnistui molemmista.

? Tärisytti ja tuli vähän paineita, mutta ensimmäisen vedin ihan fiiliksellä ja toisen valmentajan ohjeiden mukaan. Kahta rankkarimaalia en ennen ole samassa pelissä tehnytkään. Kenttäpelissä sallittiin tänään huomattavasti kovemmat otteet kuin divarissa, vertasi Tyrmi.

? Voitto tuntuu tietenkin hyvältä, vaikka meillä ei olekaan paineita väkisin noususta. Tällaiset pelit kasvattavat, iloitsi vieraiden valmentaja Toni Soikkeli.

Meri Jokisen laukaus heiluttaa JoKan verkkoa, mutta väärältä puolelta.

Meri Jokisen laukaus heiluttaa JoKan verkkoa, mutta väärältä puolelta.

Tasapaksusti esiintyneestä Steelersistä on kahden maalin Parikkaa lukuun ottamatta vaikea nimetä parhaita onnistujia. Playoffien pelitapa on varmasti eri kuin runkosarjassa, mutta kovin totiselta joukkueen peli-ilme sunnuntaina näytti.

Valmentaja Toni Kankaanpää ei suunnitellut mitään ennen näkemättömiä konsteja herättääkseen joukkueensa tappajanvaistot seuraavaan otteluun.

? Pallollinen hyvä treeni tiistaina, ei se muuta tarvitse. Sarjassa ovat vastakkain tasaiset joukkueet, hän arvioi.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.