Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Power Cup onnistui loistavasti tuulisesta alusta huolimatta

Lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi (vas.) ja toimitusjohtaja Keijo Säilynoja seurasivat sunnuntaina iltapäivällä A-poikien finaalia Kauhavan ja Salon välillä.

Lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi (vas.) ja toimitusjohtaja Keijo Säilynoja seurasivat sunnuntaina iltapäivällä A-poikien finaalia.

Torstaina näytti ajoittain myrskyisenkin tuulen vuoksi hankalalta, mutta onnistunut tapahtumahan siitä lopulta tuli.

Power Cupista jäi sittenkin aurinkoiset tunnelmat. Kuvassa A-tyttöjen finaalivoittajan, Nurmon Jyrylien otteita sunnuntailta.

Power Cupista jäi sittenkin aurinkoiset tunnelmat. Kuvassa A-tyttöjen finaalivoittajan, Nurmon Jyrylien otteita sunnuntailta.

? Järjestelyt ovat menneet viimeisen päälle ja ilmatkin paranivat torstaista. Puitteet ovat olleet todella hienot ja on ollut hieno seurata iloisia pieniä kasvoja. Ylpeä täytyy olla, että saa olla tällaisessa jutussa mukana, hehkuttaa Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja, kun lentopallon megatapahtuma Power Cupin finaalipallot ovat jo ilmassa Hämeenlnnan Pullerilla.

Tiivis yhtenäinen tapahtumakeskus lisäsi Säilynojan mielestä tapahtuman tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä.

? Paikkana tämä on ollut todella huippu, kun kaikki on ollut lähellä ja esimerkiksi ruokailuun on ollut riittävästi tilaa. Se on varmasti näkynyt myös väkimäärissä, yleisöä on ollut paikalla luultavasti saman verran kuin pelaajia ja valmentajia yhteensä.

Pienimpien pelaajien ja vanhimpien juniorien pelaaminen melkein rinta rinnan vierekkäisillä kentillä tuo tapahtumaan oman hohtonsa.

? Meillä on täällä mukana nuorten maajoukkuepelaajia edustamassa omia seurojaan. Oikeastaan ainoa, joka täällä ei ole, on A-maajoukkueemme.

Yli 7.000 pelaajaa kerännyt turnaus oli tiettävästi kaikkien toiseksi suurin Power Cup.

Juha Reinikainen

Nurmon Jyrylit (sinisissä) voittivat A-tyttöjen finaalin PuMa/Tinavolleyta vastaan.

Nurmon Jyrylit (sinisissä) voittivat A-tyttöjen finaalin PuMa/Tinavolleyta vastaan.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.