Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Peter Puhakka taidokkain Hattulan Shoot outissa

Golfin Hattula PGA Shoot Outin voiton ratkaisivat Peter Puhakka ja Rosa Rantanen. Niin voiton vienyt Puhakka kuin toiseksi sijoittunut Rantanenkin osasivat iloita menestyksestään.

Peter Puhakan vire oli kohdallaan Hattulassa.

Peter Puhakan vire oli kohdallaan Hattulassa.

? Hyvät kisat ovat olleet parempia kuin viime kaudella ja huonot huonompia. Tykkäsin kisasta ja kentästä. Nuo kolme reikää sopivat tähän pelimuotoon. Finaalissa voitto tuli kahdella putilla, mihin en ole ihan tyytyväinen, Puhakka totesi.

Puhakan kauteen tätä ennen mahtuu muun muassa toinen sija Nordic Leaguen osakilpailussa ja heinäkuussa SM-reikäpelissä otettu ensimmäinen ammattilaisvoitto.

Pudotuskilpailu aloitettiin kahdessa neljän henkilön naisryhmässä ja kahdessa neljän henkilön miesryhmässä.

Puhakka voitti miesten viimeisellä reiällä lyöntipelin hallitsevan Suomen mestarin Oliver Lindellin.

Rantanen varmisti naisten ykkössijan Sanna Nuutista vastaan komealla eaglella. Rosa Rantanen kertoi kautensa olleen aina alkukauden loukkaantumisia myöden vaihteleva. Toisaalta Rantasella on parin viikon takaa Erkko Trophyn voitto.

Kakkossija Hattulassa maistui hänen mukaansa voitolta.

Rosa Rantanen oli syystä tyytyväinen päiväänsä.

Rosa Rantanen oli syystä tyytyväinen päiväänsä.

? Jännittävä päivä on takana, naisten sarjan voittoon sai jo antaa parastaan. Pelimuoto on kiva ja vähän näytöstyylinen, tässä saat aina unohtaa kaiken mitä olet aiemmin tehnyt.

Tawast Golfin 13-vuotias Oona Kuronen oli toista kertaa järjestetyn Hattula PGA Shoot outin neljänneksi paras naispelaaja. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.