Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Monitoimimies Joel Sisler vahvistaa Huskies-puolustusta

Amerikkalaisen jalkapallon I-divisioonaan valmistautuvan Hämeenlinna Huskiesin toinen amerikkalaisvahvistus on puolustuksen monitoimipelaaja Joel Sisler. Sisler, 24, on pelannut yliopistourallaan (FCS Div-1 Portland State Vikings) puolustuksen ulommaisena tukimiehenä ja takamiehenä.

jooooo

188-senttinen ja 100-kiloinen Sisler rekisteröi pelaamissaan yli 30 ottelussa tilastoihin yli 200 taklausta ja 7 syötönkatkoa, joista hän teki kolme TD:tä. Joel Sisler valittiin kolmasti Big Sky -konferenssin tähdistöön sekä kertaalleen FCS-tason viikon puolustuspelaajaksi. Kaliforniasta kotoisin oleva Sisler on pelannut High Schoolissa myös laitahyökkääjänä ja menestynyt amerikkalaisen jalkapallon lisäksi myös baseballissa.

Huskiesin päävalmentaja ja puolustuksen koordinaattori Juha-Matti Jokinen kertoo, että puolustukseen katsastettiin monentyyppistä pelaajaa.

? Joel Sislerin kohdalla kiinnostuttiin erityisesti hänen monipuolisuudestaan. Joel on kovan tason pelaaja ja urheilija, jolla on kokemusta monelta eri pelipaikalta ja myös Huskies-puolustuksessa Joelia voidaan käyttää monessa roolissa.

Sisler itse kuvailee jo mahdollisuutta pelata rakastamaansa peliä unelmien täyttymykseksi.

? Vieläkin parempaa on, että se tapahtuu näin hienossa ympäristössä. Olen kuullut pelkästään hyvää Huskiesin systeemistä.

Huskies aloittaa vuoden 2015 miesten ja naisten edustusjoukkueiden harjoitusleirillä lauantaina 10.1. Hämeenlinnan Säästöpankki Areenalla. Sitä ennen seuran ja joukkueiden toimintaan voi käydä tutustumassa Liikut Sää -messuilla loppiaistiistaina 6.1. Elenia Areenassa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.