Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Mestaruuskauden luottopakki palaa Kerhoon

Petteri Nikkilä esittelemässä Kanada maljaa Hämeenlinnan messuilla.

HPK-kasvatti Petteri Nikkilä palaa takaisin oranssiin. HPK ja Nikkilä ovat solmineet kolme- ja puolivuotisen pelaajasopimuksen, joka kestää kevääseen 2026 asti.

Tällä kaudella Saksan DEL2 Liigan Bayreuth Tigersissa pelannut puolustaja on HPK:n kultaisen kevään 2019 luottoratsuja ja hänet valittiinkin mestaruuskevään päätteeksi Liigan All Stars -kenttään. Kerhossa Nikkilä on pelannut Liigaa kausilla 2013 – 2020.

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo, että Nikkilän kanssa keskustelut johtivat viime viikonloppuna nopeasti yhteiseen tahtotilaan, jossa Kerholaisen kiekkokulttuurin lipunkantaja palaa pitkällä sopimuksella kotiin.

– Viikonlopun aikana keskusteluissa Petterin kanssa löytyi hyvä molemminpuolinen tahtotila Petterin paluuseen Hämeenlinnaan. Nikkilä on pelaaja parhaassa iässään ja on HPK-laisen pelin ilmentymä ja edustaa vahvaa Kerholaisuutta. Petteri oli halukas sitoutumaan meillä pitkään projektiin. Tiedämme mitä saamme, Petteri on hyvä monella osa-alueella, niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan ja luo sitä kautta monipuolisuutta  pelaamiseemme.

Toivanen kertoo, että HPK suunnittelee vahvistavansa joukkuetta vielä edelleen.

– Etsimme vielä aktiivisesti vahvistusta myös hyökkäyspäähän.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.