Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Poliisilla huumausaineisiin liittyviä tehtäviä

Kaksi nuorta miestä oli huumekaupoilla sunnuntai-iltana Hämeenlinnan keskustan alueella. Poliisipartio havaitsi kahden miehen vaihtavan rahaa porttikongissa. Molempien miesten hallusta löytyi huumausainetta. Partio kirjoitti ostajalle sakkovaatimuksen huumausaineen käyttörikoksesta ja myyjä otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen.

Poliisipartio oli toisella poliisitehtävällä kerrostaloasunnossa sunnuntai-iltana Riihimäen Peltosaaressa, kun partio havaitsi asunnossa kasvatettavan kannabista. Asuntoon määrättiin tehtäväksi kotietsintä. Etsinnällä todettiin, että kasvatusteltassa kasvaa seitsemän kannabiskasvia. Tämän lisäksi asunnosta löytyi vähäinen määrä huumausaineita. Asunnon haltijan, kolmekymppisen naisen ja asunnossa olleen kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen asiassa huumausainerikokseen.

Poliisipartio pysäytti keski-ikäisen miehen kuljettaman henkilöauton tarkastusta varten sunnuntaina iltapäivällä Riihimäen Paloheimossa. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen. Hän ei suostunut huumepikatestiin, joten hänet vietiin verikokeeseen. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta henkilöauton kuljettamiseen. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.