Lauantai 15.06.2024
Nimipäivät: Vieno, Moona, Viena

Tuuli:
 

Marko Rahikainen Kerhon juniorien toiminnanjohtajaksi

HPK-juniorijääkiekko ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi helmikuun 2015 alusta alkaen on valittu Marko Rahikainen. Seuran hallitus tiedottaa olleensa positiivisen ongelman äärellä päästessään valitsemaan erinomaisista hakijoista seuraajaa Tommi Lindroosille.

? Hyvä työ ja HPK-perheen kehitysuutiset toivat meille 14 pätevää ehdokasta vaativaan uudistamistehtävään, iloitsee seuran puheenjohtaja Sari Rautio.

? Toiminnanjohtajan on osattava paljon ja monenlaista, mutta ennen muuta hänen on osattava saada erilaiset innokkaat toimijat soutamaan samaan suuntaan ja pidettävä palaset kasassa. Satojen urheilijoiden ja yli tuhannen vanhemman kanssa tarvitaan kokemusta mutta myös halua kehittyä ja mennä eteenpäin, jatkaa Rautio.

? Yhteistyötaidot ja pitkäjänteisyys ovat keskeinen osa taitoalueista. Marko Rahikainen on tuttu mies vuosien takaa, ja uskon että hän tuo hyvän lisän HPK-perheeseen, sanoo HPK-junnujen hallituksen valmennusvastaava Pasi Arvonen.

? Järjestelmällinen ja tavoitteellinen työ tuottaa tulosta, ja maajoukkueesta sekä liiton kouluttajahommista tullut osaaminen tuo sitä verkostoa jota olemme kaivanneet, jatkaa varapuheenjohtaja Asmo Talvikunnas.

47-vuotias Marko Rahikainen lähtee maanantaina luotsaamaan 18-vuotiaiden naisjuniorien maajoukkuetta Buffaloon MM-kisoihin. Kotiinpaluun jälkeen on edessä uudet haasteet ja muutto vanhaan kotikaupunkiin, Hämeenlinnaan.

? Kerho on aina ollut lähellä sydäntäni, ja on hienoa päästä rakentamaan tulevaisuutta ja uutta toimintamallia.

HPK-juniorijääkiekko ja HPK-edustusjääkiekko ilmoittivat joulukuun puolivälissä lähtevänsä kehittämään yhteistyötään. Kauteen 2015?16 lähdetään uudella rakenteella. HPK:n tavoitteena on lisätä harrastajamääriä, parantaa pelaajan ja valmentajan polkua ja edelleen olosuhteita. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.