Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Linjamieskolmikko vahvistamaan Huskiesia

Linjamies Antti Martikka jatkaa Hurttalaumassa myös kaudella 2016.

Linjamies Antti Martikka jatkaa Hurttalaumassa myös kaudella 2016. Kuva: Anu Tiilikainen.

Viime kaudeksi Vaahteraliigan Porvoon Butchersista 1.-divisioonan Hämeenlinna Huskiesiin siirtynyt linjamies Antti Martikka jatkaa Hurttalaumassa myös kaudella 2016. Legendaarisen pelaajauransa jo vuonna 1992 aloittanut Martikka pelasi aiemmin myös Hämeenlinna Tigersissa.

Martikka on valittu kuudesti Vaahteraliigan All-Starsiin ja hän on voittanut Vaahteramaljan Helsinki Roostersissa vuonna 2004. Palkintokaapista löytyy myös useita muita SM-mitaleja ja EM-kultaa miesten maajoukkueesta vuonna 2000. Ulkomailla muun muassa Prague Panthersissa ja Oslo Vikingsissa pelannut järkälemäinen konkari jatkaa siis uraansa vielä ainakin vuoden verran.

Viikonlopun aikana varmistui myös kahden muun linjapelaajan pelaaminen Hurttalaumassa kesällä 2016. Viime kauden Vaahteraliigan mestarijoukkueesta Helsinki Roostersista Hämeenlinnaan siirtyy 24-vuotias Ville Arolainen.

22-vuotias Drenit Mulaj puolestaan oli viime kaudella Porvoon Butchersin Vaahteraliigajoukkueen rosterissa, mutta olkapäävamman vuoksi pääsarjaotteluita Drenit ei viime kaudella pelannut. Molemmat pelaajat ovat alunperin lähtöisin Hyvinkää Falconsista, jonka riveissä molemmat pelaajat esiintyivät 1-divisioonan loppuottelussa, Spagettimaljassa kauden 2014 päätteeksi.

Arolaisen siirtyminen Hämeenlinnaan pitää sisällään myös mielenkiintoisen tuulahduksen Hämeenlinna Tigersin ajoilta. Villen isä Teuvo Arolainen oli mukana päävalmentaja Juha Liedeksen valmennusryhmässä 90-luvun puolivälissä Tigersin pelatessa Vaahteraliigassa. Ville Arolainen oli kentän laidalla 2-vuotiaana seuraamassa, kuinka isä-Teuvo ohjasi harjoituksissa Huskiesin valmennusryhmässä mukana olevia Antti Silvolaa, Juha-Matti Jokista ja seuran puheenjohtajaa Teemu Lahtea.

Huskiesin päävalmentajana ensimmäistä kauttaan toimiva Stan Bedwell kommentoi kolmen tärkeän linjapelaajan sopimuksia tyytyväisenä:

? Tämä viikonloppu oli menestys. Ensin teimme sopimukset kahden linjapelaajan kanssa ja nyt lisäsimme hyökkäyslinjamme voimaa kolmella isolla miehellä. Antti Martikka on Suomessa legenda, hän on pelannut pitkään ja ollut menestyksekäs kaikkialla missä on pelannut. Hänen johtajuutensa on meille elintärkeää tänä vuonna.

? Drenit ja Ville ovat erittäin lahjakkaita nuoria linjamiehiä ja heillä on edessään hyvä tulevaisuus. Odotan kakikilta näiltä kavereilta tärkeää panosta menestykseemme tänä vuonna. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.