Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

Liikuntahallit kiristää koronarajoituksia

Hämeenlinnan uimahallin estetiikkaa voi suurin osa potentiaalisista käyttäjistä tarkastella toistaiseksi vain ulkoa käsin. Kuva: Juha Reinikainen.

Hämeenlinnan Liikuntahallit on päättänyt kiristää koronarajoituksia maanantaista 8.3. alkaen sunnuntaihin 28.3. saakka.

Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit ja Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit pidetään suljettuina 28.3. asti. Poikkeuksena ovat vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat, joiden harrastustoiminta voi jatkua OKM:n ja STM:n ohjeita noudattaen.

Liikuntahallien sisäliikuntatilat, jäähallit, palloiluhalli sekä koulujen liikuntasalit ilta- ja viikonloppukäytön osalta pidetään suljettuina 28.3. asti. Poikkeuksena ovat vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat, joiden harrastustoiminta voi jatkua OKM:n ja STM:n ohjeita noudattaen. Seurojen kuukausivuokratut tilat pysyvät käytössä vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien pienryhmäharjoittelua varten.

Liikuntahallien järjestämät lasten ja nuorten liikuntaryhmät toteutetaan OKM:n ja STM:n ohjeita noudattaen ja osallistujat ovat alle 12-vuotiaita. Kaikki Liikuntahallien pienryhmissä järjestämät työikäisten ja eläkeläisten ulkoliikuntaryhmät keskeytetään 8.3.-28.3. Toiminta sisäliikuntaryhmissä pysyy keskeytettynä.

Jalkapallon tekonurmikenttä suljetaan ryhmäharrastustoiminnalta 8.3.-28.3. Poikkeuksena ovat vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat, joiden harrastustoiminta voi jatkua OKM:n ja STM:n ohjeita noudattaen. Hämeenlinnan Urheilupuiston ulkojää ja ladut Pullerilla sekä Kaurialan kentällä ovat käytössä normaalisti sään niin salliessa.

Aikuisten kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n
määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille sekä palloilulajien SM-sarjoille ja 1.-divisioonalle ja Palloliiton
linjauksen mukaisesti jalkapallon Kakkoselle. Liikuntahallien tiloissa voi järjestää otteluita ja kilpailuja Aluehallintoviraston määräyksiä ja THL:n ohjeita noudattaen.

Alle 12-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan osalta suositellaan noudatettavaksi OKM:n ja STM:n ohjeen 12-18 -vuotiaille suunnattuja turvallisen harrastamisen kriteerejä. Hämeenlinnan Liikuntahallien tilat ovat päivisin koulujen liikunnanopetuksen käytössä. Käytössä tulee huomioida koulujen omat ohjeistukset.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.