Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Rattijuopot työllistivät Hämeessä poliisia sunnuntaina

Hämeen poliisi tavoitti tieliikenteestä sunnuntaina useita rattijuoppoja. Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja liikennerikkomukseen Iitissä Vuolenkoskentiellä sunnuntaina 7.3. aamulla.

Kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ajautuen tien vasemmalle puolelle penkkaan ja lopulta osuen puuhun. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Lisäksi ajoneuvo oli määräaikaiskatsastamaton. Ei henkilövahinkoja.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hattulassa Kalvolantiellä 7.3. päivällä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 0,67 mg/l. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Johanneksenkadulla 7.3. yöllä. Kuljettaja kieltäytyi poliisin suorittamasta pikatestistä. Henkilön käyttämästä autosta löytyi huumausaineen käyttövälineitä ja epäiltyä huumausainetta vähäinen määrä. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Forssassa Matkailijankadulla 7.3. yöllä. Kuljettajalla suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.