Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Lady Huskies vahvistuu myös toisella yhdysvaltalaispelaajalla

Hämeenlinna Lady Huskies ja linjapelaaja Tawanna Sanders ovat solmineet sopimuksen kaudeksi 2016. Sanders siirtyy Hämeenlinnaan WFA-liigan Indy Crashista. Sanders on pelannut Crashissa Lady Huskiesin toisen ulkomaalaisvahvistuksen Courtney Powellin kanssa. 31-vuotias Sanders on pelannut Crashissa hyökkäyksen linjan vasempana tacklena sekä puolustuksen linjan päädyssä endin pelipaikalla.

Kaudella 2014 pääosin puolustuksessa esiintynyt Sanders oli joukkueensa taklaustilaston kuudes 18 taklauksellaan ja kahdella pelinrakentajasäkillään. Tämän kauden ensimmäisessä ottelussaan Sanders rekisteröi tilastoihin seitsemän soolotaklausta.

? Tawannan lisäksi neuvottelimme myös toisen linjapelaajan kanssa. Courtney Powellin suosituksesta ja otteluvideoita tarkkailtuamme päädyimme tarjoamaan sopimusta Sandersille, kertoo joukkueen päävalmentaja Teemu Lahti.

Linjapelaaja Tawanna "Tee" Sanders on Hämeenlinna Lady Huskiesin toinen yhdysvaltalaisvahvistus.

Linjapelaaja Tawanna “Tee” Sanders on Hämeenlinna Lady Huskiesin toinen yhdysvaltalaisvahvistus.

? Se että pelaajat tuntevat toisensa ennaltaan ja ovat pelanneet yhdessä jo muutaman kauden, on meille ainoastaan etu, Lahti jatkaa.

? Neuvottelut Lady Huskyjen kanssa etenivät ilman ongelmia ja tehokkaasti. Odotan innolla pelaamista ulkomailla ja pelitaitojeni kehittymistä seikkailun ohessa. Odotan uusien ihmisten tapaamista sekä uuteen kulttuurin ja kaupunkiin tutustumista, Tawanna Sanders kertoo kysyttäessä ensimmäisiä tunnelmia sopimuksen varmistuttua.

Lempinimellä “Tee” tunnettu 176 -senttinen ja 85 -kiloinen linjapelaaja tulee auttamaan viime kaudellakin hyvin toiminutta Hurttanaisten juoksuhyökkäystä. Kovaa taklaava Sanders tullaan näkemään myös vastustajien pelinrakentajien painajaisunissa, rynnätessään linjan päästä säkitykseen.

Lajin emämaasta Yhdysvalloista nähdään tulevalla kaudella useampikin pelaaja naisten Vaahteraliigassa. Lady Huskiesin lisäksi myös Anders Trojans Women Turusta ja Jyväskylä Jaguars ovat hankkineet pelaajavahvistuksia Pohjois-Amerikasta. Naisten Vaahteraliiga alkaa kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna ja finaali pelataan elokuun puolivälissä. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.