Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

KIEKKOVIIKKO: Saimaan kautta taas Kärppien kimppuun

HPK on viiden liigakierroksen jälkeen sarjataulukossa sijalla 10. eli viimeisellä säälipleijaripaikalla. Tänään vastassa on myös viiden pisteen SaiPa ja lauantaina Kerho kohtaa kotona Kärpät.

HPK otti tärkeän kotivoiton Ilveksestä lauantaina.

Kärppä-valmennuksen Toni Sihvonen luonnehti pari viikkoa sitten Rinkelinmäellä ennen liiga-avausta, että ensimmäiset viisi peliä kentällä mennään enemmän tai vähemmän tunteella ja alkuinnostuksessa: pelaamisen hienouksia voi alkaa pohtia sen jälkeen.

Tämän viikon jälkeen pitäisi siis jo pystyä sanomaan jotain siitä, onko HPK-junan matka huipulle aikataulussaan. Lauantain Ilves-voitto ja katsomon tunnelma tuossa pelissä sekä alun kovan ottelusuman rauhoittuminen antavat odottaa hyvää.

Lappeenrannassa Kerho kohtaa vasta neljä peliä pelanneen joukkueen, joka on HPK:n tapaan voittanut yhden matsin eli Ilveksen varsinaisella peliajalla ja yhden eli TPS:n voittolaukauksissa. Pisteensä SaiPa on kerännyt kahdessa edellisessä ottelussaan.

Kärpät on liigassa kolmantena. HPK vei Oulusta pisteet voittolaukauksilla ja JYP voitti Kärpät Jyväskylässä niukasti 4-3.

Viime viikon lopulla Pelicans ja Sport saivat Oulusta mukaansa vain suurinumeroiset tappiot eli HPK saa tällä viikolla tapella kahta pisteputkessa olevaa joukkuetta vastaan.

Kärpät kohtaa vielä ennen lauantaita sekä KalPan että perjantaina TPS:n eli saapuu Rinkelinmälle päättämään kunnon härkäviikkoa. Kärppien törkeilyt ja avauskierroksen niukka tappio ovat muistissa ja saavat Rinkelinmäen yleisön vaatimaan revanssia.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.