Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Elämänturvapäivä järjestetään oppilasyhteistyössä HAMK:n kanssa

Pekka Hyysalo kertoo Elämänturvapäivässä oman selviytymistarinansa.

LähiTapiola järjestää ensi lauantaina ensimmäisen Elämänturvapäivän Verkatehtaalla. Tapahtuma on maaliskuussa HAMK:n liiketalouden toisen vuosikurssin oppilaiden kanssa alkaneen projektin huipentuma.

Yhteistyön puitteissa LähiTapiolan asiantuntijat ovat järjestäneet oppilaille luentoja muun muassa toimialan voimakkaasta muutoksesta, asiakkaan kohtaamisesta ja näihin nivoutuvasta LähiTapiolan  strategisesta uudistumisesta elämänturvayhtiöksi.

HAMK:n oppilaat puolestaan vastasivat keväällä LähiTapiolan haasteeseen luoda vaikuttava tapahtuma ja ovat tuottaneet ryhmätöinä suunnitelmia ja ideoita Elämänturvapäivän-tapahtuman sisällöstä, markkinoinnista ja viestinnästä. Voittajatiimit myös osallistuvat 23.9. Elämänturvapäivän toteutukseen ja saavat näin arvokasta kokemusta tapahtuman järjestämisestä.

Verkatehtaalla vietetään lauantaina 23.9. monipuolinen koko perheen nelituntinen, jonka pääteemat ovat terveys, turvallisuus ja talous. Elämänturvapäivässä luennoivat näyttelijä Jasmin Hamid, psykoterapeutti, mentaalivalmentaja Sari Pettersson sekä Pekka Hyysalo, joka kertoo selviytymistarinansa.

Muu toiminnallinen ohjelma on suunniteltu koko perheelle, ja aktiviteetteja löytyy keppihevosradasta alkusammutusharjoitteluun.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.