Nimipäivät: Heidi

Tuuli:

Kerho taipui HIFK:lle jatkoajalla, playoff-viivan tuntumassa huipputasaista

Jere Innala valmistautuu laukomaan HPK:n 1-0-johtomaalin.

Paikkansa isäntiä tehokkaammin hyödyntänyt HIFK vei vierasvoiton HPK:sta jatkoajalla 3-4. Kun Ilves ja SaiPakin voittivat tänään, kiristyi taistelu suorista playoff-paikoista entisestään.

Jere Innala (2+0) vei HPK:n johtoon  vain reilun kolmen minuutin jälkeen, mutta HIFK tuli tasoihin neljä minuuttia myöhemmin. Ylivoimalla vieraat ehtivät vielä 1-2-johtoon ennen erätaukoa.

Teemu Turunen vastasi 2-2-tasoituksesta.

Toinen erä pelattiin välillä kuin yhtä maalia HPK:n päästessä yrittämään maalia minuuttien mittaisilla painostusjaksoilla.

HIFK-vahti Atte Engren torjui erässä 14 kertaa mutta joutui lopulta taipumaan Teemu Turusen tasoitukselle ajassa 38.54.

Kerho jatkoi hyvällä painostuksella kolmannessa erässä ja Jere Innalan piiska lauloi parin minuutin pelin jälkeen Kerhon taas johtoon.

Jere Innala ja 3-2-tuuletus.

Vain puolentoista minuutin päästä verkko soi 8 torjuntaa kirjauttaneen HPK:n Emil Larmin takana, kun Erik Thorell tasoitti lukemat. Larmi jätti kentän ennen täyttä aikaa ja pelkona katsomossa oli miehen vamman uusiutuminen.

Emil Larmilla oli vähän torjuttavaa.

Jatkoajalla HPK:llakin oli pari hyvää maalin paikkaa, mutta voittomaalin laukoi 50 sekuntia ennen rankkareille menoa Jasse Ikonen.