Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Ruusut läsnä Suistolla

Ruusut esiintyy Suistolla perjantaina. Kuva: Sanna Lehto.

Suistolla perjantaina esiintyvä Ruusut on elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Ruusut sai alkunsa vuonna 2016, kun jäsenet sopivat perustavansa bändin, jollaista ei ole ennen Suomessa kuultu.

Yhtyeen ensimmäinen albumi Ruusut julkaistiin elokuussa 2018. Debyyttialbumia tehtiin intensiivisesti puolentoista vuoden ajan. Musiikkilehti Rumban kriitikot äänestivät sen vuoden 2018 parhaaksi kotimaiseksi albumiksi. Ruusut ovat säveltäneet ja tuottaneet albumin itse. Sanoituksista yhdessä Ruusujen kanssa vastaa kirjailija Lauri Levola.

Ruusuista puhutaan suomalaisen popmusiikin uudistajana ja pelastajana, super-yhtyeenä, joka tekee raikkainta suomalaista popmusiikkia aikoihin.

? Ruusut ei kysele, ei väännä rautalangasta tai laskelmoi eikä koeta väen vängällä mahtua muotteihin. Se ei aliarvioi kuulijaansa tai tekijäänsä. Se on läsnä ja hengittää ja antaa jokaiselle tilaa tehdä omat tulkintansa, Ringa Manner muotoilee

? On ollut ihana huomata, että voimme keikallakin luoda suvereenisti bändin ja yleisön välisen yhteisen maailman. Ihmiset ovat halunneet jakaa kanssamme tosi isoja tuntemuksia ja tunnelmia ja saaneet niitä myös itselleen lisää.

Ruusut Suistolla perjantaina 22.2., showtime klo 23.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.