Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Steelersin naiset varmistivat paikan liigakarsintaan kotivoitolla Hatsinasta

Sanna Koponen on ohjannut Saimi Lehdon (taustalla) syötöstä Steelersin 4?3-johtoon.

Sanna Koponen (3+0) ja Saimi Lehto (1+3) säkenöivät Steelers-nipun kirkkaimpina, kun joukkue varmisti paikkansa Salibandyliigan nousukarsintaan voittamalla Hatsinan Nummikeskuksessa 9?5 (1?1, 4?3, 4?1). Joukkueella on vielä hyvin ohut mahdollisuus nousta myös suorien nousijoiden joukkoon, mutta se vaatisi kahta perättäistä voittoa ja neljäntenä olevan LoSBin neljää perättäistä tappiota.

Ykkösdivarin ottelu oli molemmille kohtalon kamppailu, sillä Hatsina on vielä mukana kamppailussa viimeisestä karsintapaikasta. Steelersille ottelu taas oli sarjataulukon perusteella paras mahdollisuus kolmesta viimeisestä ottelusta oman pistepussin lihottamiseksi.

Steelersin Anika Holopainen (13) nousee 1?1-tasoitusmaalin tekoon avauserässä.

Alkuminuuttien aikana peliä veivät suvereenisti vieraat. Ensimmäinen Hatsinan hyökkäys päättyi tolppalaukaukseen ja 58 sekunnin pelin jälkeen joukkue esitti upean, kentän mittaisen klap-klap -tyyppisen hyökkäyksen. Eevi Lokka (2+1) pääsi viimeistelemään maalin lähes tyhjiin Veera Lokan (1+2) syötöstä.

Steelers-kapteeni Ruut Haapamäki kantoi puolustuksessa paljon vastuuta.

Steelers sai alun pienen arkailun jälkeen otteisiinsa lisää röyhkeyttä avauserän edetessä, ja vihdoin ajassa 15.42 Anika Holopainen (2+0) taiteili maalin edestä tasoituksen Erika Laineen (0+2) syötöstä.

Erika Laine (53) pallontavoittelussa. Taustalla Steelers-puolustajista Sara Virtanen.

Toisen erän teräspaidat aloittivat kovalla painostuksella ja loivat jatkuvasti vaarallisia maalipaikkoja. Maalivahti Anette Pitkänen näytti kuitenkin ohittamattomalta ja Hatsina kaiken huipuksi iski kesken Steelers-painostuksen kaksi nopeata maalia ennen erän puoliväliä.

Kotijoukkueen herätti taisteluun lopulta nuori Saimi Lehto, joka hienon poikittaisliikkeen jälkeen ampui takayläkulmaan 2?3-kavennuksen.

Tämä Saimi Lehdon unelmamaali avasi Steelersin maalihanat.

Maalintekoa jatkoivat Tanja Lehtonen ja maalin edestä Saimi Lehdon passin sisään nepannut Sanna Koponen. Hurjan neljäminuuttisen aikana Hatsina nousi vielä 4?4-tasanumeroihin, ennen kuin Katariina Niemi (2+1) taiteili Steelersin 5?4 taukojohtoon.

Katariina Niemi (16) iloitsee maaliaan.

Kolmannessa erässä Steelersin pelaaminen oli johtoasemassa kypsää ja maalitiliään kasvattivat vielä Niemi, Holopainen ja Koponen.

Mari Seppänen kuuluu Steelersin nuoriin lupaaviin pelaajiin.

Steelersin pelit jatkuvat heti huomenna ja taas Nummikeskuksessa, jossa kello 15 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Divarissa kolmantena oleva Pirkat.

Juha Reinikainen

Marika Ojala yrittää ohjata palloa sisään.

Essi Joutsi hakee syöttölinjaa maalille.

Nummikeskuksessa ottelua seurasi mukavasti väkeä. Ottelut jatkuvat samassa salissa huomenna.

3?3-maalin tehnyt Tanja Lehtonen kamppailee pallosta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.