Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Jens Holmström mukaan Hurttalauman valmennusryhmään

jens-holmstro%cc%88mHämeenlinna Huskiesin valmistautuminen Vaahteraliigakauteen 2017 alkaa tulevana viikonloppuna ensimmäisen harjoitusleirin merkeissä. Leirin alla joukkueeseen liittyy myös aiemmin Helsinki Roostersin hyökkäyksen koordinaattorina ja miesten maajoukkueen laitahyökkääjien valmentajana toiminut Jens Holmström.

Holmströmin myötä valmennusryhmä saa ison annoksen menestykseen tarvittavaa kokemusta. Vuodesta 1995 Roostersin organisaatiossa vaikuttanut Holmström on saavuttanut pitkällä urallaan neljä junioreiden Suomen mestaruutta päävalmentajana sekä voittanut miesten joukkueen valmennusryhmässä Vaahteramaljan viidesti.

Maajoukkuetasolla hänellä on kokemusta pelipaikkavalmentajana ja koordinaattorina alle 19-vuotiaiden joukkueessa. Miesten maajoukkueen laitahyökkääjät ovat saaneet nauttia Jensin valmennuksesta neljän edellisen kauden ajan.

Huskiesin päävalmentaja Stan Bedwell arvostaa Holmströmin ajatuksia hyökkäyspelistä. Bedwellin mukaan koko joukkueen hyökkäyspeliin saadaan kokeneelta Air Raid -systeemiin perehtyneeltä valmentajalta uusia elementtejä.

? Olemme keskustelleet jo aiemmin mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä ja nyt ajoitus oli sille täydellinen. Jens on sitoutunut mukaan kaikille kahdeksalle harjoitusleirillemme ja uskon että saamme hänet vakuutettua jatkamaan joukkueen valmennusryhmässä myös kesän
otteluissa, Bedwell kertoo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.