Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

4H järjestää kerhonohjaajakoulutusta lokakuun lopulla

4H-yhdistys järjestää nuorille suunnatun Osaava Kerhonohjaaja -koulutuksen lauantaina 29.10. Koulutus järjestetään Hämeenlinnassa, Työpaja Tikin tiloissa, osoitteessa Larin Kyöstin katu 20. Koulutus on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille nuorille lasten ryhmien ohjaamisen perustaidoiksi. 4H-yhdistys järjestää kerhotoimintaa lapsille 20 viikoittain kokoontuvassa kerhossa, ja työllistää ohjaustehtäviin Hämeenlinnassa ja Hattulassa vuosittain kymmeniä nuoria ohjaajia.

Kurssilta osallistujat saavat valmiuksia ohjata kaikkia lasten ja nuorten ryhmiä, suunnitella hyvän kokoontumiskerran, toimia turvallisesti ja ratkoa tarvittaessa ristiriitatilanteita. Kurssi antaa myös esiintymisvalmiuksia sekä rohkeutta ja reippautta kohdata erilaisia tilanteita. Kurssilla opitaan tekemällä ja kaikki osallistujat saavat tuhdin tietopaketin leikkeineen ja tekemisvinkkeineen mukaansa. Kurssista saa todistuksen, josta on hyötyä mm. kesätöitä haettaessa.

Kurssi on kahdeksan oppitunnin koulutus, ja se on avoin kaikille lasten ohjaamisesta ja pienryhmätoiminnasta kiinnostuneille nuorille. Kurssin käymisestä on hyötyä kaikissa harrasteryhmissä, ei vain 4H-toiminnassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.