Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

HPK:n valmennukseen täydennyksiä

HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikaisen valmennusryhmään liittyvät uusina jäseninä Jani Keinänen ja Mikko Tolvanen. Timo Turunen sen sijaan ei jatka HPK:ssa.

Kerhon U20-joukkueen valmennukseen tulee myös muutoksia Keinäsen siirryttyä Liiga-joukkueen puolelle, päävalmentajana jatkaa Marko Rairama.

Päävalmentaja Matti Tiilikaisen ryhmään kuuluvat jatkossakin valmentaja Janne Sinkkonen sekä maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtola.

Valmennusryhmään liittyvät HPK U20-joukkueessa päättyneellä kaudella toiminut Jani Keinänen ja fysiikkavalmentaja Mikko Tolvanen, joka toimii jatkossa myös joukkueen fysioterapeuttina.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo valmennuskokonaisuuden olevan nyt tasapainoinen ja vahva.

– Suunnitelmamme valmennuksen kehittämisessä ja osaamisessa on selkeä ja kirkas. Nämä valmentajat parantavat toimintaamme ja kehittävät sitä oikeaan suuntaan. Me HPK:ssa haluamme, että kaikilla valmentajilla on yksilöinä erityisosaamista valmennuksen eri osa alueilla.

– HPK:ssa peli on keskiössä, mutta valmennukseen liittyy pelin lisäksi myös jääharjoittelu sekä fyysisten ja henkisten ominaisuuksien kehittäminen vastaamaan niihin vaatimuksiin, mitä HPK:n peli ja nykyaikainen jääkiekko edellyttävät, Toivola jatkaa.

Jani Keinänen on toiminut ennen viime kauden HPK U20 -valmentajapestiään Mestis-seura Peliittojen pää- ja apuvalmentajana.

Keinänen voitti pelaajaurallaan Suomen mestaruuden HPK-paidassa 15 vuotta sitten. Mikko Tolvanen on myös tuttu HPK-pelipaidasta. Maalivahtina hän pelasi HPK:n junioripolun lisäksi Liiga-joukkueessa kahden kauden ajan.

Peliuransa jälkeen fysioterapeutiksi kouluttautunut Tolvanen on toiminut Liigassa Sportin fysiikka- ja maalivahtivalmentajana ja viimeisimpänä Liigan ja kansainvälisen tason pelaajien henkilökohtaisena fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.