Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

HPK:n kiekkonaisten valmennuksessa vanhaa ja uutta

Joukkueen kanssa kesäharjoitukset aloittaneet Jussi Korhonen ja Maija Hassinen-Sullanmaa. Kuvat © HPK Kiekkonaiset

HPK:n naisjääkiekon ensi kauden valmennusryhmään on nimetty päävalmentajaksi jo aiemminkin joukkueen valmentajana toiminut Markku Pirttiniemi ja lisäksi valmennuksessa jatkaa myös Maija Hassinen-Sullanmaa.

– Uutta verta tiimiin tuo Jussi Korhonen, kertoo joukkueen manageri Jorma Hassinen, lisäten että joukkue ei myöskään sulje pois mahdollisuuksia, että valmennustiimi olisi vieläkin laajempi, jos kokonaisuuteen sopivaa henkilöstöä ilmaantuu.

Markku Pirttiniemi sanoo, että kovan kevään lävitse taistelleelle, nuorelle joukkueelle ei aseta suoranaisia tulostavoitteita alkavalle kaudelle, mutta täysillä lähdetään vetämään eteenpäin ja periksi ei anneta.

Päävalmentaja Markku Pirttiniemi.

– Vuosikaudet alahallilla junnuja valmentaneena halusin tarttua uuteen mahdollisuuteen. Positiivisin mielin kohti tulevaa kautta. Positiivista henkeä, kovaa treeniä ja pilkettä silmäkulmaan, niin hyvä tulee kommentoi pestiään Jussi Korhonen.

Maija Hassinen-Sullanmaan mielestä valmennustiimi on erittäin hyvä ja monipuolinen.

– Pirssi tuntee pelaajat ja tietää mitä tämä joukkue vaatii. Jussi taas puolestaan tuo mukaan uusia tuulia harjoitteluun ja positiivista meininkiä. Lisäksi saamme apuja toiminnalliseen voimaharjoitteluun myös joukkueen markkinointipäälliköltä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.